xKalixx Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Mam takie pytanko która z tych mp5? mam do wydania ok 350zł nie więcej 1. http://blacksword.pl/product-pol-1231-Replika-pistoletu-maszynowego-JG067MG.html 2. http://blacksword.pl/product-pol-1236-Replika-pistoletu-maszynowego-JG070MG.html 3. http://blacksword.pl/product-pol-1253-Replika-pistoletu-maszynowego-JG069MG.html Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Wewnętrznie wszystko to samo. Bierz to co ci się bardziej podoba. Quote Link to post Share on other sites
xKalixx Posted January 30, 2015 Author Report Share Posted January 30, 2015 Hmm tylko nie wiem czy kolba rozsuwana czy może stała? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 A to niby my wiedzieć mamy którą wolisz? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Bralbym stalą. Więcej miejsca na akumulator. BTW. Rozejrzyj się za innymi sklepami. Quote Link to post Share on other sites
xKalixx Posted January 30, 2015 Author Report Share Posted January 30, 2015 Dlaczego coś nie tak z tym? Quote Link to post Share on other sites
B-E-D-A Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 (edited) Poczytaj o tym sklepie na forum. Ostatnio są z nim problemy, więc lepiej nie ryzykuj. Edited January 30, 2015 by B-E-D-A Quote Link to post Share on other sites
blunk Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 Szukałem Ci ich po innych sklepach i najtańszą jaką znalazłem to ok.380zł http://www.taiwangun.com/jg068-m5-s5-jg?from=listing&campaign-id=19 Quote Link to post Share on other sites
blunk Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 Właśnie racja, do wiosny poczekaj, nazbieraj kase i wogóle. Quote Link to post Share on other sites
burbuz Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 (edited) W żadnym wypadku mp5 od Jing Gong - od nich to tylko G36c (w sumie to lepiej jakbyś wziął JG608 niż próbował udawać nejwi sils z mp5). Jak już to weź mp5 od cymy albo od galaxy. Edited February 5, 2015 by burbuz Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 (edited) Burbus wraca jak bumerang :icon_smile: Mam mp5 jg i nie narzekam. Wymieniona tylko gumka hu. Co przwda na razie przenielone dopiero 2000 kulek. Może to i plastik ale daje radę. Mam wrażenie, że powielane są obiegowe opinie pochodzące jeszcze z czasów pierwszej wersji. Edited February 5, 2015 by mareq Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Plastikowy chłam w przestarzałym i niewygodnym systemie TM zawsze będzie śmieciem, niezależnie numerka wersji. Tym bardziej, że za niewiele więcej jest Cyma, która miesza z gnojem sporą część empików "I klasy", więc nawet nie ma co porównywać z JG. Po prostu jest gorsze pod każdym możliwym względem. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 (edited) Co do Cymy. Cena nie idzie w parze z jakością, i nigdy nie dałbym ~700zł za kupę badziewiastego znalu. Jg jak za te pieniądze do 400 zł jest ok. Czasem idzie je taniej wyrwać. Widziałem sporo wiekowych JG (<5), i działają do dziś (niegrzebane). Zdecydowanie lepszym wyborem jest np SRC, które ma Stalowe, 90% mil-spec body, ze niezłymi flakami. Idzie je wychaczyć od 500zł wzwyż nowe. W cenie cymy idzie znaleźć sporo lepszych replik, nie tylko MP5. Edited February 5, 2015 by Nitro Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 (edited) Ekhem.. Kumpel niedawno kupował pierwszą replikę, Cymkę 041 nówkę sztukę nabył za 480zł. Edit Nawet mniej, 433,40zł. Od dawna nie widziałem w kraju 041 droższej niż 6 stów, więc nie wiem o czym mowa. Edited February 5, 2015 by MrMCET Quote Link to post Share on other sites
argawen Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Najwyraźniej dawno nie patrzyłeś na ceny. Kolega pewnie kupił ze starych zapasów. Pozdrawiam Paweł Quote Link to post Share on other sites
Piledriver Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Dokładać można w nieskończoność, IMO takie porady są totalnie bez sensu. Bo w końcu po co kupować cymę za 600+zł jak za 700 mamy ICS-a? Z drugiej strony dołożymy jeszcze ze 150 i mamy stalowego ICSa... itd. itp. Kolega ma 350zł i chce mp5 JG, które z tego co czytałem na forum (niestety nie miałem jej w ręce) nie jest złe, w dodatku części do mp5 jest od groma i można w nich przebierać. Jeśli autorowi nie przeszkadza plastik i koniecznie chce mp5, którego w dodatku tutaj nikt nie hejtował to why not? Co do wersji to najlepiej by było się samemu przymierzyć do repliki. Np. mi jedyna wersja mp5-tki jaka leży w ręce to ta z kolbą składaną na bok, ale tutaj dużo zależy od indywidualnych preferencji. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Może wymiana gumki jest upirdliwa, bo trzeba się narozkręcać ale najgorszy jest pierwszy raz. Za drugim razem to idzie błyskawicznie a za trzecim to można to zrobić z zamkniętymi oczyma. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts