raitokun Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Witam! Chciałem zapytać czy ktoś miał i może coś powiedzieć na temat tej repliki? Warto na zakup boczniaka? Budżet to około 200 zł więc może ktoś poleci coś lepszego. Z góry dzięki! http://www.taiwangun.com/g192-co2-powered-well?from=listing&campaign-id=19 Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Niesprawdzone, ledwo pojawiło się na rynku, raczej nie będzie powalać jakością i szybko się rozleci. Tyle w temacie. Quote Link to post Share on other sites
raitokun Posted February 6, 2015 Author Report Share Posted February 6, 2015 A coś mógłbyś polecić do tej ceny? Sprawdzonego i żeby w razie czego części zamienne były łatwo dostępn. Fajnie by było z Blowbackiem i full metal, ale cudów nie oczekuje! :) Quote Link to post Share on other sites
Bartiełow Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Beretta KJW nie full metal ale jest spoko jak już sie zmieni zawory. Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Pod względem dostępności części to colty i glocki Army i KJW. Trochę ponad budżet ale taniej po prostu nie warto. Trzeba polować na promocje. Quote Link to post Share on other sites
Miuek Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 Pewnie to samo, co g1911b tylko z zewnątrz trochę inne. Mam g1911b: -niezbyt ładne, ale może można pomalować -bez problemu zjada co2 -milusi blowback -tani -seryjne magi (i ogólnie magi wella) - kupa -bebechy samej klamki - raczej solidne Quote Link to post Share on other sites
dinin14 Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 Ktoś jeszcze miał tego colta w dłoni? Planuje go niedługo kupić i wtedy podzielę się swoją opinią. Z tego co widziałem na zdjęciach ten model może być prawie całkowicie zgodny ze standardem tokyo marui, ktoś coś wie na ten temat? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 (edited) Patrząc na to, że bezpiecznik jest na śrubkę, plus PODOBNO nie pasują te magi do hi capy TM - wątpię, by to był system inny, niż autorski wella. Swoją drogą niezła abominacja - magi do hi capy, a korpus to poszerzony korpus colta, a nie hi capy Edited November 6, 2015 by -Otto- Quote Link to post Share on other sites
dinin14 Posted November 5, 2015 Report Share Posted November 5, 2015 (edited) Komora hop up wygląda identycznie, przynajmniej na moje oko. Edited November 6, 2015 by -Otto- Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 swoją drogą niezła abominacja - magi do hi capy, a korpus to poszerzony korpus colta, a nie hi capy A co to niby za abominacja? Para Ordnance takie pistolety klepie. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 A co to niby za abominacja? Para Ordnance takie pistolety klepie. Ale ja gdzieś pisałem, że nie klepie? Abominacja w świecie AS - takie połączenia często kończą się wydziwiastym standardem, czego przykładem są choćby śrubki w tym modelu. ps. a P14 są brzydkie :P Quote Link to post Share on other sites
kubhak Posted December 16, 2015 Report Share Posted December 16, 2015 Odkopie temat znajomy kupil ale replika w stocku ma tak wykreconego hopka ze po 10m bb leci w gore pod katem 90 stopni, nie wiemy jak wyciagnac gumke, hop up w ogole nie reaguje na pokretlo regulacji ale mysle ze bysmy ogarneli trzeba nam tylko wydobyc lufe z komory, moze ktos cos doradzi Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts