ujmek Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Zapłaciłem za nią 67 euro czyli 279.13 złoty ma 0,5 joul bo mieszkam w Niemczech I ma GearBox z ABS ale metalowe zębatki http://umarex.de/de/airsoft/aeg/2.6310.html strzela 1000 kulek na minute i zastanawia mnie ile wytrzyma kulek 10k 5k czy 20k Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Módl się o to żeby spokojnie wytrzymał 500kulek a nie 5tyś... :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
ujmek Posted February 8, 2015 Author Report Share Posted February 8, 2015 Módl się o to żeby spokojnie wytrzymał 500kulek a nie 5tyś... :hahaha: 500 już wytrzymał Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Kolego, upraszam o zachowanie zasad poprawnej polszczyzny, w przeciwnym razie Twoje posty będą kasowane. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 (edited) Skoro jesteś dezerterem to pytaj na forum w rzeszy. My nie mamy takiego unio upośledzonego prawa i bawimy się dużo fajniejszymi zabawkami. Wild East Rulezz :maniak_luzik: Post podchodzi pod dyskryminację związaną z pochodzeniem, bądź stanem materialnym - hamuj piętą bo odpoczniesz skoro nie panujesz nad emocjami. Szmeru. Edited February 8, 2015 by szmerglu Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Cóż, z dezerterem to były heheszki, widocznie żyję we własnym świecie i było to śmieszne tylko dla mnie. Rzesza.... Historię znam bardzo dobrze, swój Kraj szanuję. Niemcy po przefarbowaniu flagi narodowej, zaczęli twierdzić, że naziole przyleciały z kosmosu, a obozy tak na prawdę budowali Polacy. Fakt jest taki, że to Niemcy z własnej woli, w wolnych wyborach zdecydowali się na bycie naziolami. Obozy stawiali Polacy, zniewoleni Polacy, pod batem niemiaszka. Nasza sztuka wciąż jest do zobaczenia w niemieckich muzeach. Stąd takie określenie. Teraz doszła unia, uznająca ludzi za idiotów i wprowadzająca takie absurdy. Jako że moje posty faktycznie naciągają mocno regulamin forum, dokładniej część o przyjęciu tu polityki jako temat tabu, proszę Cię Szmer o skasowanie moich treści w tym temacie po przeczytaniu tego sprostowania. Zostaw jedynie bezpieczną treść poniżej: W Polsce nie posiadamy takich obwarowań prawnych, więc korzystanie ze sprzętu o jaki pytasz jest tu bliskie zeru. Po prostu takie zabawki odstają od naszych standardów. Myślę że szybciej znajdziesz odpowiedź na forum niemieckim, gdzie użytkownicy są niejako zmuszeni do zakupu i używania sprzętu tej klasy. Quote Link to post Share on other sites
blunk Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Cóż skoro tam jest taki limit.... Niestety repliki elektryczne z takim limitem to (chyba) wszystkie mają plastikowe gearboxy. Nie widziałem innych, ale może są. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 (edited) Można mieć replikę o mocy większej niż 0,5J ale może ona strzelać tylko semi i musi być zatwierdzona przez licencjonowany serwis. Edited February 8, 2015 by Huba_lbn Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Najlepsze jest to ile za taką licencję sobie kasują :D Quote Link to post Share on other sites
czortkot Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 Pytanie co to za gearbox, bo był kiedyś temat o szkielecie gb V2 z ABS i całkiem niezłe efekty to dawało. Quote Link to post Share on other sites
blunk Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 Czy gearbox z ABS nie wytrzymuje tyle czasem co 2razy tyle co karabin z odpustu parafialnego. Najlepsze psują się po 2tygodniach chodż nigdy na takim odpuście nic karabino-bronio podobnego nie kupiłem :D Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 Blunk, weź się chłopie ogarnij. Zapraszam do odpowiedniego tematu w "Częściach wewnętrznych". Quote Link to post Share on other sites
blunk Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Przepraszam nie banujcie Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Za takie przewinienia nie banujemy :icon_wink: Swoją drogą to trzeba się naprawdę dobrze postarać, by zasłużyć sobie na trwałą blokadę konta. Ten dział jest specyficzny, mówimy tutaj tylko o konkretach. Co się tyczy szkieletów GB z tworzywa, to owszem jest jeden producent produkujący takie wynalazki i ja jestem jak najbardziej na tak. To dobra alternatywa, o ile szkielet jest podparty z obydwu stron. Problem leży jednak w tym, że ni jak ma się to do plastikowych GB montowanych do rembrandowanych replik umarexa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts