biker_boys Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 cześć mam problem z moją berettą m92 KJW (blow back) jak szczelam z 20m to kulki po jakiś 10-15m zaczynają lecieć do góry nie każda leci do góry niektóra leci prosto i nwm czym to może być spowodowane kulki mam MadBalls 0.25g a hop up nie mam regulowanego :/ czy to przez hu ? proszę was o szybką odp. pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
biker_boys Posted February 25, 2015 Author Report Share Posted February 25, 2015 Wie ktoś gdzie można upić komorę i gumkę hop up do tej beretty (chodzi mi o komorę z regulowanym hu ) Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Upić możesz spirytusem, powinno zadziałać. Dostaniesz go w byle sklepie spożywczym. Quote Link to post Share on other sites
biker_boys Posted February 26, 2015 Author Report Share Posted February 26, 2015 hehe a na serio bo nwm czy to normale i gdzie można kupić częśći do tej beretty ? Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 nwm Jakiś nowy wyraz? Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Można kupić wersję full metal i przełożyć hopka. Można też rozebrać komorę i zobaczyć jak zmienić ustawienie hopka. Można też kupić dobre kulki, żeby powtarzalność strzałów była lepsza. Quote Link to post Share on other sites
biker_boys Posted February 26, 2015 Author Report Share Posted February 26, 2015 A nie da się kupić samego hopa ? rozebrałem go i nie da się nic ustawić :// Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 A nie da się kupić samego hopa ? rozebrałem go i nie da się nic ustawić :// Nie da się. Użyj NORMALNYCH kulek 0,25g lub 0,28g, G&G lub od biedy Rocketsów Platinum. Hopek w beretce jest ustawiony mniej więcej do tych wag. No chyba, że przy gumce było grzebane, napchano tam teflonu lub sznurków, albo po prostu spuchła od nadmiaru smaru - wtedy wszystko będzie szło w niebo. Gumki hu dostępne są u krakmanów na serwisie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts