CycuASG Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Mam do Was pytanie :D Jak założyć szynę montażową na replikę ? Linki do szyny i repliki" SZYNA:http://www.taiwangun.com/szyna-montazowa-do-ak-acm REPLIKA:http://www.taiwangun.com/cm-028 Proszę o napisanie instrukcji lub podesłaniu jakiegoś poradnika lub coś w ten design ;) DZIĘKI ! Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Jakkolwiek brutalnie to zabrzmi... Nie zamontujesz tego do Cymy, bo po pierwsze jest z plastiku (Cyma, nie montaż), a po drugie nie ma jaskółczego ogona, który jest potrzebny do montażu. Widziały gały co brały. I przestań pisać na kolorowo... Link to post Share on other sites
CycuASG Posted February 25, 2015 Author Report Share Posted February 25, 2015 A na Cyme da radę zamontować jakiekolwiek szyny RIS ? Link to post Share on other sites
Emcet Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Tak, ale raczej metodą garażową. Jedyna prawilna opcja to kupno oszynowanego taktycznego frontu z weraji bodajże 028A. Garażowo kupić płaską szynę i wkleić na pokrywę nie żałując kleju. Jak jesteś techniczny to nawet możesz to przewiercić i złapać śrubami. Link to post Share on other sites
CycuASG Posted February 25, 2015 Author Report Share Posted February 25, 2015 Myślałem nad kupnem wersji z szyną. Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Są do cymiacza dedykowane szyny przykręcane od spodu: Link to post Share on other sites
Emcet Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 U la la idą do przodu w dziedzinie nowinek technicznych do 028 :P Problem taki, że raczej w kraju tego sie nie znajdzie, a po postach zainteresowanego tematem łatwo wywnioskować, że na zakupy globalne zbyt nieobyty. Link to post Share on other sites
CycuASG Posted February 25, 2015 Author Report Share Posted February 25, 2015 (edited) Dopiero zaczynam moją przygodę z ASG więc nie orientuję się jeszcze we wszystkim. Ledwo co strzelałem z kilku replik, a większego doświadczenia jeszcze nie posiadam. Edited February 25, 2015 by CycuASG Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Kiedyś była do kupienia w kraju. Osobiście ściągałem ją sobie do swojej starej 042 z RSOV Link to post Share on other sites
Recommended Posts