Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Steyr AUG jaki kupić

Recommended Posts

Witam Serdecznie.

Chce kupic (a raczej on chce aby mu kupić) dla syna Steyr AUG replikę bez optyki. Starałem się poczytać forum i coś coś wywnioskowaćm ale im wiecej czytałem tym większy mam mętlik w głowie - dlatego też zdecydowałem się napisać ten temat.

Prośba co warto kupić - młody od dłuższego czasu biega do lasu postrzelać. Ma słabiutkiego https://bbguns4less....rinkov-CQB.html i teraz uparł sie na AUG.

Poradzcie prosze gdzie, jakiego producenta i co kupić.

Dzieki

piotrek

Cze!

Moim zdaniem, jak na obecną chwilę, najlepiej kupić A2 od APS lub GFC (to samo, z inną plakietką).

Ale z tego co widzę, to jest problem ich dostępnością. Na gf są aby wersje malowane (ładnych kilka stów więcej za Multicam).

Koniecznie bez optyki ?

Pytam, bo APS robi wersje krótkie Auga, niestety tylko z optyką. Może młodemu byłoby wygodniej pobiegać z czymś mniejszym.

Nazywają się gogle :icon_lol: Tylko musisz przymierzyć, co by oprawki pasowały.

Czyli muszę się do stacjonarnego sklepu udac :icon_smile:. A w moim rejonie nic dobrego nie ma. Tylko ciuchy.

Szkoda ze moje starsze dziecie wyrosło już z kadetów bo bym sobie cały nowy mundur sprawił za £20.

Edited by franekz

Są też soczewki (wiem, nie każdy może/chce) i wkładki do niektórych okularów, ale tutaj dochodzi kasa za wkładki i zrobienie soczewek do nich.

I trzeba pamietac zeby czegos nie zapomniec :icon_smile:. Ale szczesliwie klub (tu inaczej nie wolno) mam 15 min jazdy od domu. Młody sie załamie jak sam sie udam postrzelać :icon_biggrin:

Edited by franekz