Majkhel Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Witam, mam problem - kupiłem ostatnio dwa low-capy metalowe od BOYI do swojej SA-B02 i obydwa bardzo konsekwentnie nie podają dwóch ostatnich kulek. Napełniałem (i opróżniałem) je stopniowo, do osiągnięcia pełnej pojemności (59 i 60 kulek) po wystrzeleniu niby wszystkiego i wyjęciu magazynka, z komory wypdają zawsze dwie kulki Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Proponuję przyjrzeć się dowolnej innej replice... Link to post Share on other sites
Majkhel Posted March 31, 2015 Author Report Share Posted March 31, 2015 @MrMCET: w punkt! :D Nie spodziewałem się. :D Czy Twoje Specny też tak mają? No to mi zabiliście ćwieka :) spróbuję za jakiś czas wymienić komorę HU i zobaczę jak będzie Link to post Share on other sites
Puloman Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Tak jest w każdej replice. Poprostu kulki zostają w kanale komory. Do końca dopychają takie magi jak G&G za 50zł, który ma przedłużony ten podajnik. Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 i tak zwane magi systema type ;) Link to post Share on other sites
Majkhel Posted April 1, 2015 Author Report Share Posted April 1, 2015 (edited) aaaaa, czy przedłużenie tego (podajnika?) "dyngsa" na końcu sprężyny w magu by nie rozwiązało sprawy? Na przykład podmiana na coś wystarczająco elastycznego, żeby ładnie wykręciło w kanale magazynku, a jednocześnie dłuższego. Żeby te 12mm (dwie kulki) wchodziło głębiej do kanału komory Edited April 1, 2015 by Majkhel Link to post Share on other sites
wiciok Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Kup sobie komorę z oringiem np. Madbulla (albo przerób stockową) to będzie wypadać maksymalnie jedna. Link to post Share on other sites
Axel Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 Uśmiałem się, Zamykam. Wesołych Świąt :D Link to post Share on other sites
Recommended Posts