Mixon Posted April 24, 2015 Report Share Posted April 24, 2015 (edited) Cześć, trafiłem ostatnio na ten sklep i chętnie bym się u nich zaopatrzył w to i owo. Oczywiście rzeczy jakie przykuły moją uwagę są co najmniej mało wyszukane, dlatego zanim zacznę ściągać podkoszulki z naszytym rzepem przez pół świata, chciałem się upewnić, czy któryś z naszych krawców nie posiada w swojej ofercie podobnych podkoszulek i bluz z kapturem, z rzepami. Filozofii większej w tym nie ma, ale nie posiadam maszyny do szycia, poza tym wierząc w wolny rynek, chciałbym dać komuś zarobić :P Naszywki to mniejszy problem. Edited April 24, 2015 by Mixon Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted April 24, 2015 Report Share Posted April 24, 2015 Camoshop chyba kiedyś zrobił parę koszulek z rzepami. Albo zagadaj do Arenda, przekieruje Cię do odpowiedniej osoby. Tylko nie wiem czy małe zamówienia wchodzą w grę. Quote Link to post Share on other sites
Merrowing Posted April 24, 2015 Report Share Posted April 24, 2015 Zapytaj lokalnych krawców, myslę że naszycie rzepu na Twój dowolny tshirt to dla nich pestka. Będziesz musiał tylko kupić rzep - allegro jest go na ogół sporo. Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted April 24, 2015 Report Share Posted April 24, 2015 helikon chyba takie ostatnio wprowadzil Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts