małpetti Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Mam krótkie i zwięzłe pytanko więc chcę krótkiej i zwięzłej odpowiedzi. Mam zamiar kupić APS-ke z 450PDI-ile to fpsów i czy nie zadużo?? Link to post Share on other sites
PrzeMas Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sorry ... nie mogłem się powstrzymać :lol: :lol: Link to post Share on other sites
tofik___ Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 450 % PDI ? Są takie ? Coś chyba poplątałeś, raczej chodzi może o 450 FPS. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Foka Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Dla początkującego na pewno za dużo. Zacznij od czegoś standardowego i dopiero jak się "ostrzelasz" kup coś mocniejszego. Link to post Share on other sites
małpetti Posted August 25, 2005 Author Report Share Posted August 25, 2005 Dzięki za rady i w ogóle, ale dalej jestem zdania że snajperka powinna mieć trochę większy zasięg od stocka :D Nie mam zamiaru przeciez z nia latać po budynkach. a na kogoś kto do mnie się niebezpiecznie zbliży mam juz berretke :D A taka sprężyna jest- na wgc w gotowych zestawach do APSki PS. a zatem wy także nie wiecie ile to fpsów- szkoda :( ale będę twardy i będę cierpliwie czekał Link to post Share on other sites
KaT Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Najmocniejsza sprezyna PDI to bodajze 380% dajaca ponad 600 fpsow. Moze chodzilo o 250%? Link to post Share on other sites
małpetti Posted August 25, 2005 Author Report Share Posted August 25, 2005 I znowu się spotykamy Kat:) sluchaj- wejdz na wgc i w dziale upgrade ten zestaw jest na samym dole,ok?? Będę wdzięczny za pomoc albo za wyprowadzenie z błędu :D Link to post Share on other sites
Foka Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Dzięki za rady i w ogóle, ale dalej jestem zdania że snajperka powinna mieć trochę większy zasięg od stocka :D Nie mam zamiaru przeciez z nia latać po budynkach. a na kogoś kto do mnie się niebezpiecznie zbliży mam juz berretke :D A taka sprężyna jest- na wgc w gotowych zestawach do APSki Sorry, ale doświadczenie każe mi niewierzyć, że osoba bez doświadczenia będzie umiała zachować zimną krew, w niektórych sytuacjach, i nie strzeli odruchowo z tego co ma w ręce z 5 czy 10 m. Link to post Share on other sites
KaT Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 I znowu się spotykamy Kat:) sluchaj- wejdz na wgc i w dziale upgrade ten zestaw jest na samym dole,ok?? Będę wdzięczny za pomoc albo za wyprowadzenie z błędu :D http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...ans%20for%20APS PDI, bo oparty na czesciach tejze firmy, a 450 to zapewne koncowa prekosc wylotowa uzyskiwana przez ta replike. 280$, podczas, gdyz cena samych czesci do takiego upgrade'u to gora 180$, wiec moim zdaniem lepiej kupic czesci samemu z conajmniej 2 powodow: 1. Upgrade snajperki jest naprawde latwy w porownaniu do dlubania w AEGach. Przy okazji nauczysz sie jak dokladnie dziala twoja replika,co zaowocuje przy diagnozowaniu ewentualnych usterek. 2. Zaoszczedzisz 100$ Najmocniejsza sprezyna PDI do APS2 jest jak juz wspominalem 380%: http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...SPR380_srch_PDI Link to post Share on other sites
małpetti Posted August 25, 2005 Author Report Share Posted August 25, 2005 Ale dlaczego na boga bez doświadczenia?? Od roku latam z mp5a2 z 130PDI więc nie jest tak źle :D PS. Dzięki KaT - pewnie pójdę za twoją poradą bo rzeczywiście warto by bylo poznać APSke od środka :D Link to post Share on other sites
Don John Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Mam pytanko. Ile metrów na sekundę, to ile fps? :?::?: Oglądam różne gun'y na zagranicznych stronach i tam głownie dane podane są w m/s. :? Link to post Share on other sites
KaT Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Mam pytanko. Ile metrów na sekundę, to ile fps? :?::?:Oglądam różne gun'y na zagranicznych stronach i tam głownie dane podane są w m/s. :? http://www.arniesairsoft.co.uk/?filnavn=/a...ts/fps_calc.htm stopa(feet)=30,479 cm 1m/s=3,3 fps Link to post Share on other sites
Recommended Posts