Glasgowsnake Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 Jakie są najlepsze ładowarki jakościowo, nie patrząc na cenę? O Imaxie B6 czytałem, że jest dobrym wyborem cena/jakość ale generalnie są jakieś lepsze? Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 Drugim - według mnie - wyborem ersoftowców jest Redox Alpha V2. Albo się mylę. Ktoś bardziej doświadczony napewno mnie sprostuje. :) Quote Link to post Share on other sites
a5d4f1 Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 (edited) Redox Alpha V2 i Imax B6 mają praktycznie te same bebechy, tylko opakowanie inne :) Obie cieszą się podobnymi opiniami i CHYBA sprzedają się na podobnym poziomie. No i Redox jest tańszy. Inną ładowarką może być Turnigy Accurel o ile dobrze pamiętam nazwę :p Edited May 1, 2015 by a5d4f1 Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 Drugim - według mnie - wyborem ersoftowców jest Redox Alpha V2. Albo się mylę. Ktoś bardziej doświadczony napewno mnie sprostuje. :icon_smile: :icon_rolleyes:Przeczytaj jeszcze raz pytanie... Odnośnie tematu, to Seger polecał kiedyś Elprog Pulsar oraz jakieś ładowarki od Robbe. Quote Link to post Share on other sites
Glasgowsnake Posted May 1, 2015 Author Report Share Posted May 1, 2015 (edited) A warto inwestować w inne ładowarki Skyrc niż B6? http://www.skyrc.com...ategory&path=20 http://sklep.skyrc.pl/pl/c/Ladowarki/1/1/default/3 np. RS16? Edited May 1, 2015 by Glasgowsnake Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 Jak w inne niż B6, to naprawdę warto w B8. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 Czuje sie wywołany do tablicy :icon_smile: masz nieograniczony budżet - Elprog Pulsar 3 plus zasilacz jakiś duzy - jedyna ładowarka produkowana w Polsce! masz mniejszy budżet - robbe power peak twin plus zasilacz jakiś duży albo power peak triple albo nie wiem... ile masz kasy :icon_smile: Osobiście mam Robbe Power Peak I4 plus zasilacz Robbe 12A. Całość kosztowała mnie ok 1000zł ale zestaw nie do zajechania w warunkach asg i nie tylko :icon_smile: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts