Livermx Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 (edited) Kupiłem mp5 ca juz spory czas temu i dostałem do tego takiego dziwnego risa .Nic by nie było w tym dziwnego o ile tego risa w necie po prostu nie ma . Widział ktoś może coś takiego w sklepie ? :icon_smile: http://www.fotosik.p...772767/1?show=5 Ris jest oczywiście z metalu ;) Edited May 5, 2015 by Livermx Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 Risy jak z cymki, tyle że z oznaczeniami. Możliwe że ktoś sobie wydziergał na własną rękę, bo od razu w pakiecie nigdzie ich nie widziałem. Quote Link to post Share on other sites
Livermx Posted May 5, 2015 Author Report Share Posted May 5, 2015 Właśnie też tak myślałem jak piszesz tylko jedno mnie jeszcze zastanawia cymki risy są normalnie malowane ? Bo to wygląda na malowanie proszkowe . Jakoś wykonania miałem produkty cymy i jakoś nie była tak wysoka. No chyba że ktoś przemalował proszkowo i nałożył oznaczenia ;p Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 To w żadnym wypadku nie jest cyma. To szyna RAS od KAC - a czy oryginał czy kopia, to już nie mam pojęcia. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 To w żadnym wypadku nie jest cyma. To szyna RAS od KAC - a czy oryginał czy kopia, to już nie mam pojęcia. Eh, fakt. Nie wiem co odwaliłem z cymą, ale zasugerowałem się tym, że wisiało to na mp5. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 Okej, ale Cyma też robiła kopię KACa :P Quote Link to post Share on other sites
Livermx Posted May 5, 2015 Author Report Share Posted May 5, 2015 (edited) To w żadnym wypadku nie jest cyma. To szyna RAS od KAC - a czy oryginał czy kopia, to już nie mam pojęcia. A jak sprawdzić czy to kopia czy oryginał ? Wygląda całkiem spoko i właśnie miałem zamiar sprzedać tą mp5 a risa raczej oddzielnie w sumie dlatego spytałem :icon_wink: Okej, ale Cyma też robiła kopię KACa :icon_razz: Na cyme serio to nie wygląda jeszcze nie widziałem risa od cymy proszkowanego no chyba że ktoś poszedł po bandzie i piaskował cyme a potem nałożył sproszkowana farbe a na to oznaczenia :P Edited May 5, 2015 by Livermx Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 Ja nie mówię, że to jest Cyma. Tylko wypowiedź wicioka brzmiała jakby Cyma nie robiła kopii KACa :icon_razz: Cyma wyglądała tak: https://picasaweb.go...JzZuL7P-NOeyQE# Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 Nie no, wiadomo że cyma to z grubsza to samo :icon_biggrin: Z grubsza, bo od rzeczonego różni się choćby i mocowaniem z przodu - pomijając już kwestie farby i oznaczeń. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts