KowalDrzo Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 Witam! Co sądzicie o tym pistolecie? (wiem, że zasięg ma bardzo mały ale bardziej chodzi mi o wytrzymałość i szpanowanie blow backiem :) ) Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 Takim blowbackiem to może poszpanujesz w podstawówce. Quote Link to post Share on other sites
KowalDrzo Posted May 8, 2015 Author Report Share Posted May 8, 2015 (edited) Haha, ale czy wytrzyma to kilka lat? (W końcu to Tokyo Marui) A jak się to ma w porównaniu do wersji Umarexu? Edited May 8, 2015 by KowalDrzo Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 szpanowanie blow backiem :icon_smile: (szczelajo pod koniec)VERY SPEED, WOW, SUCH BLOWBACK, AMAZE, MUCH SZPAN, WOW Lepiej wyjdziesz na zakupie cymoglocka. Quote Link to post Share on other sites
KowalDrzo Posted May 8, 2015 Author Report Share Posted May 8, 2015 Tak się składa że oglądnąłem ten filmik przed napisaniem tego tematu. Miał ktoś może to p99? Jak jest z wytrzymałością? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts