MrAntikus Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 Hej! Chciałbym kupić sobie swój pierwszy karabin. Dużo osób ma CM.028 na początek. Czy ona jest warta polecenia? Czy będzie dobra do lasy bo ma tylko 370 FPS Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 (edited) Jest to dobry AEG, ale obecnie, według mnie, nieopłacalny w porównaniu do konkurencji, głównie z powodu beznadziejnego wyglądu i średniej wytrzymałości części zewnętrznych . Edited May 17, 2015 by Kopcik Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 Cyma daje radę w lesie. Unikaj tylko wersji ze składaną kolbą - kolba ma luzy, łamie się, odpada. Quote Link to post Share on other sites
MrSkaterVV Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Nie polecam ci tej repliki mam kumpla który to ma raczej miał... potkną się i ma teraz dwie repliki. Quote Link to post Share on other sites
emiliano807 Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Ja mam rok cm.028S ze składaną kolbą wymieniłem tylko gumkę hopa i działa do tej pory nie mam z nią żadnych problemów dużo akcji przeżyła i myślę że pochodzi jeszcze :) polecam Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 Na start zdecydowanie wystarczy ;-) większość niewtajemniczonych z tego startowało Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 (edited) Ja jednak powiem, że składana kolba w Cymie 028 lubi się luzować i łamać. Tak jak pisał wyżej MarekMac. Mojemu koledze też kolba się zluzowała i nie może jej złożyć, bo sama się rozkłada z powrotem. Tylko czekać, aż coś pęknie. Lepiej brać klasyka CM 028. :icon_wink: Edited August 11, 2015 by Guest Quote Link to post Share on other sites
KodzaK Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 Ja jednak powiem, że składana kolba w Cymie 028 lubi się luzować i łamać. Tak jak pisał wyżej MarekMac. Mojemu koledze też kolba się zluzowała i nie może jej złożyć, bo sama się rozkłada z powrotem. Tylko czekać, aż coś pęknie. Lepiej brać klasyka CM 028. :icon_wink: ja raz miałem pożyczoną CM.028 ze składaną kolba no i bolączką było to ze zgubiłem plastikowe gówno które trzyma kolbę , tydzień szukałem po sklepach, necie tego szajsu i skończyło się na przeróbce i śrubie , zdecydowanie nie polecam tego szajsu ( mowa o składanej kolbie) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts