kubulec Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Witajcie. Mam pewien problem, kolega kupił pseudo snajperke wella warriora mb-08 używaną ale niestety zespół spustu był cały w częściach... Szukałem tutaj na forum jak w internecie ale nie znalazłem nigdzie jak to złożyć :/ Wie ktoś z was może jak to złożyć lub poda link do instrukcji??? Bardzo mi zależy :D Link to post Share on other sites
leon24_36 Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Kolega :icon_wink: :hahaha: W częściach czy w kawałkach? Tak czy siak trzeba go będzie wymienić na metalowy Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Alanos Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Dlaczego wymienić od razu? Stockowy przy stockowej sprężynie tak szybko nie padnie. Aczkolwiek jak masz zamiar to tuninogwać to i tak lepiej zespuł spustu wymienić od razu. Najlepiej zamiast kombinować i zepsuć daj to komuś ogarniętemu. Link to post Share on other sites
kubulec Posted June 14, 2015 Author Report Share Posted June 14, 2015 Był w częściach. Wiem że będzie trzeba wymienić ale narazie chcemy to złożyć. Pisanie w stylu "kup nowy" nie pomaga w składaniu tego :icon_wink: Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 yt? :google: Link to post Share on other sites
kubulec Posted June 14, 2015 Author Report Share Posted June 14, 2015 Szukałem.. Szukałem tutaj na forum jak w internecie ale nie znalazłem nigdzie jak to złożyć Link to post Share on other sites
MarekMac Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 (edited) Masz Kolego. To Ci chyba pomoże. Porada na przyszłość, informacji szukaj najpierw w tym temacie. Podkreślę słowa "szukaj najpierw", a dopiero potem pytaj. Wiele rzeczy (a w przypadku Warriorów Wella może nawet wszystkie) było poruszanych. Edited June 14, 2015 by MarekMac Link to post Share on other sites
kubulec Posted June 14, 2015 Author Report Share Posted June 14, 2015 (edited) Dzięki wielkie marek :icon_biggrin: Szukałem w temacie warriora ale słowa "zespół spustowy" nie przyniosły sensownych wyników :( Jeszcze raz dzięki :icon_biggrin: Edit: Chwileczke troche to nie podobne kolega ma jeszcze jedną część której tu nie widać. Postaram sie zdjęcia dodać wieczorem. Edited June 14, 2015 by kubulec Link to post Share on other sites
kubulec Posted June 14, 2015 Author Report Share Posted June 14, 2015 Oto to ta część. Nie jestem pewien czy to od spustu ale na filmikach nie widziałem tego jak rozbierali mb-08 lub -01 Link to post Share on other sites
leon24_36 Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 To jest element, który wkłada się przez zespół spustu po zamontowaniu go i blokuje on prowadnice sprężyny pod czas naciągania (przeładowania) Link to post Share on other sites
kubulec Posted June 15, 2015 Author Report Share Posted June 15, 2015 Ok już to złożyłem. Jakby ktoś szukał tego samego wpiszcie w google l96 warrior trigger :) Temat do zamknięcia Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Dalej twierdzisz, że tego nie ma? Link to post Share on other sites
Recommended Posts