grzech1991 Posted July 11, 2015 Report Share Posted July 11, 2015 Cześć Szukam jakieś lekkiej kamizelki w kamuflażu flecktarn Znalazłem coś takiego: http://www.taiwangun.com/lekki-jump-plate-carrier-z-ladownicami-flecktarn-8fields?from=listing&campaign-id=14 Czy macie jakieś alternatywy? Warto się interesować tą kamizelką? Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 11, 2015 Report Share Posted July 11, 2015 Zalecam użycie wyszukiwarki i przejrzenie forum... Link to post Share on other sites
grzech1991 Posted July 11, 2015 Author Report Share Posted July 11, 2015 Już to zrobiłem, linki nie działają, drugi poleca olive, trzeci odradza ACM (chociaż jest to marka 8fields). Link to post Share on other sites
Aliant Posted July 11, 2015 Report Share Posted July 11, 2015 (edited) Już to zrobiłem, linki nie działają, drugi poleca olive, trzeci odradza ACM (chociaż jest to marka 8fields). 8Fields to tandetna Chińszczyzna. Nie warta żadnych pieniędzy. We fleku naprawdę ciężko coś dorwać sensownego w normalnej cenie. Jeśli masz flekowy mundur proponowałbym kamizelkę w oliwce czy tam w innym odcieniu zielonego, kolorystycznie będzie pasować. Edited July 11, 2015 by Aliant Link to post Share on other sites
Errhile Posted July 11, 2015 Report Share Posted July 11, 2015 (edited) 8fields to nadal ACM. Tylko zmienili literki na metce, żeby nabierać takich nowicjuszy, jak Ty. Dobrej klasy szpej we flecku szył kiedyś Tasmanian Tiger (tylko ich polski dystrybutor się coś posypał :( ). Nawet coś podobnego do tego co podlinkowałeś mieli (Plate Carrier Mk.2). Poszukaj, może da się gdzieś kupić. Tylko ostrzegam - TT to nie jest tania firma. Edited July 11, 2015 by Errhile Link to post Share on other sites
Nath Posted July 11, 2015 Report Share Posted July 11, 2015 Ja bym dał zlecenie na komisie. Jest paru szyjących, odzew pewnie będzie. Zwłaszcza że sprzęt od prywatnego krawca>sprzęt acm. Link to post Share on other sites
grzech1991 Posted July 11, 2015 Author Report Share Posted July 11, 2015 A z olive i plate polecacie? I ew. są sensowne ładownice flecktarn? Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 11, 2015 Report Share Posted July 11, 2015 Poszukaj dobrze i poczytaj, co? Poruszasz temat-rzekę. Link to post Share on other sites
RadPod Posted July 11, 2015 Report Share Posted July 11, 2015 Zobacz też na oferty Miwo. Jakość mają w porządku i rzeczy we flecku Ci zrobią. Link to post Share on other sites
Recommended Posts