Bocian Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 tylko czemu to zdjecie wyglada jak fotomontaz ? Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 tylko czemu to zdjecie wyglada jak fotomontaz ?A jakie to ma znaczenie? Wycięto górną część tła, fotomontaż nie dotyczy samej broni czy postawy żołnierza, a przecież o tym dyskutujemy. Nie bardzo rozumiem sensu Twojego komentarza. Tutaj masz inne, skoro ten "fotomontaż" tak bardzo z niewiadomych powodów Ci przeszkadza. Choć tak z drugiej strony, gdy przyglądnąłem się tym zdjęciom w wysokiej rozdzielczości (wyrzuciłem z nazwy obrazka .sized), to doszedłem do wniosku, że się pomyliłem. Brakuje tutaj charakterystycznej dla AAC korony dla mocowania tłumika. Także przepraszam za zamieszanie, trochę mi się z tym SCAR-em pomieszało. Quote Link to post Share on other sites
madmax Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Witam Nie chce zakładać nowego topicu. Jakie kontraktowe tłumiki do socoma m4a1? Bo na jednym widziałem QD a na drugich socom. Może jakich używali prywatnie żołnierz hamerykańscy. :D I który z "ogromnych" tłumików, ma swój odpowiednik w replikach do asg. I jeszcze jedna sprawa. Ktoś kiedyś podał link do strony na której mogłeś sobie wybierać akcesoria do m4/m16 i widziałeś jak to wszystko wygląda razem. Przeszukałem forum ale nie znalazłem. dzięki i pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Też szukam tej strony, ma ktoś linka ? Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 http://www.arco-frecce.com/softair/personalise.asp Quote Link to post Share on other sites
Paul Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 w aegach w tej kolbie możesz sobie włozyc baterie która składa się z 3 docelowych częśći. Oczywiście specjalną baterie robiona do tego rodzaju kolb:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts