mikoma Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 Witam, Mam możliwość kupienia ładowarki (+zasilacz) redox beta za 129 zł u mnie w mieście. Czy jest ona warta zakupu? Quote Link to post Share on other sites
hindus Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 Nowa czy używana? Quote Link to post Share on other sites
CiV_1994 Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 (edited) Moim zdaniem niezbyt, bo można ją kupić znacznie taniej np. tutaj, a jeżeli kupisz coś jeszcze, to koszt wysyłki ładnie Ci się rozłoży na kilka produktów. Jeżeli chodzi o samą ładowarkę, to polecam z całego serca. Sam mam ją już kilka miesięcy i jeszcze mnie nie zawiodła. Edited July 13, 2015 by CiV_1994 Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 Ładowarkę polecam, mam od ponad 2 lat i wszystko ok. A jak napisał ciV_1994 można dostać w sklepach modelarskich razem z zasilaczem za około 100 zł. Quote Link to post Share on other sites
mikoma Posted July 13, 2015 Author Report Share Posted July 13, 2015 Zasadniczo z wysyłką wyjdzie mi to samo, a jak kupię u siebie to wiadomo... i z gwarancją/naprawą łatwiej. A ładowarka nowa. Quote Link to post Share on other sites
CiV_1994 Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 Jeżeli masz zamiar kupować tylko zestaw ładowarka+zasilacz to mniej więcej wyjdzie to samo (troszkę drożej u Ciebie). Jeżeli masz zamiar kupić coś jeszcze, to jak wcześniej napisałem koszty wysyłki rozłożą Ci się na kilka produktów. Co do gwarancji/napraw: to wszystko zależy od sklepu i sprzedawcy. Jedyne ułatwienie jest takie, że odchodzą Ci koszty wysyłki sprzętu do sprzedawcy, jeżeli będzie ona wymagana (jak napisałem wcześniej, to zależy od polityki sprzedawcy) i to, że możesz na bieżąco doglądać sprawy. Z tego co widzę, nie jest to sprzęt awaryjny. Twoja decyzja, mam nadzieję, że jakoś Ci pomogliśmy ;) Quote Link to post Share on other sites
mikoma Posted July 13, 2015 Author Report Share Posted July 13, 2015 Zasadniczo chodziło mi o awaryjność, a nie cenę ale tak... pomogliście mi bardzo. Quote Link to post Share on other sites
mikoma Posted July 13, 2015 Author Report Share Posted July 13, 2015 Sory za double post ale... Ładowarka kupiona, temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts