Pumak Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Witam. Jako osobnik, który odkurza swoją półkę ASG, mam pytanie, odnośnie chęci i przygotowania ludzi do kolejnej edycji w/w dniach. czy są osoby już utwierdzone w 100%, że biorą udział ? Wolałem napisać na WMASG, ze względu na oszczędzenie sobie biegania, po ogólnopolskich teamach. Również fakt że mieszkam w UK przekład się na ew. wcześniejsze zaplanowanie wpólnej podrózy i gry, jeśli takowi by się znalezli. Link to post Share on other sites
JarekM Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Pewność pewnie będzie po zakończeniu zapisów. Ale na udział kilkudziesięciu osób z całej Polski możesz liczyć Link to post Share on other sites
wolfman4101 Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 (edited) Kiedy ruszaja zapisy? Edited August 5, 2015 by wolfman4101 Link to post Share on other sites
JarekM Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 za www.borderwar.cz BW8 - The Warchief Scenario will be released shortly Date: BW8 - 22-24.4.2016 Registration day on spot 21st April. Ticket sale - Begginning of September Stay tuned for more info. Yours BW Crew Link to post Share on other sites
macmax Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 Kilka informacji od Orgów: - teren będzie ten sam co w tym roku ( już mają pozwolenie :)) , - obóz partyzantów tak samo jak w tym roku, - obóz TF- jest szansa na inną niż zawsze lokalizację ( wreszcie !!!), - nie będzie południowego przejścia przez drogę , przejście obok bazy będzie istnieć oficjalnie. I najważniejsze ( bo pewnie nie wszyscy doczytają ): rejestracja 1, 2 i 3 fali będzie w tym samym dniu tzn. po wyczerpaniu biletów 1 fali po kilku minutach pojawi się fala 2, po wyczerpaniu 2 po kilku minutach 3 i ostatnia. Nie planują dodatkowych fal, ale będą egzekwować 30 termin płatności, więc może jednak pojawi się 4 fala z miejscami nieopłaconymi. Link to post Share on other sites
Mendi Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Najwyższy czas żeby w końcu Hamburgów przenieśli - najlepiej na drugi koniec mapy. Niech mają chłopaki ścieżkę zdrowia. info z oficjalnej strony: Registration Ticket Sale: Sunday 27th September 20:00 p.m. CET (We hope the system will not melt down after updates - last year we have been sold out totally in less than 20 minutes) Prices Are for the event the same as for BW7 there is no price increase Wave 1 - 50 Euro Wave 2 - 60 Euro Wave 3 and Last Moment tickets - 70 Euro tak że czekamy na 27 września. Link to post Share on other sites
LogaN Posted September 21, 2015 Report Share Posted September 21, 2015 Z rQs pojawi się prawdopodobnie 8-9 osób. Wszystko wskazuje też na to, że przyjedziemy z kolegami ze Skull Hunters w sile 3-6 osób. Link to post Share on other sites
Mendi Posted September 22, 2015 Report Share Posted September 22, 2015 Ode mnie też chętnych jest prawie 15 weteranów poprzednich edycji BW. Pytanie tylko, ilu z nich uda się zarejestrować? up. Wave 1 - Sold Out (4 minutes) Wave 2 - Sold Out ( 10 minutes) budujące... Link to post Share on other sites
JACK Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Witam Napiszcie jak poszła rejestracja? Link to post Share on other sites
JarekM Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 no poszła... z problemami ale udało się :) Link to post Share on other sites
JACK Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 No to do zobaczenia, nam tez sie udało. Link to post Share on other sites
Bardosos Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Mi też się udało, do zobaczenia. Link to post Share on other sites
SCRAPPYDOO Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Możecie potwierdzic czy 20;00 cet to u nas 21 ? o 20 40 oglosili wyprzedanie w1 i w2 i specjalnie wstawili fake link do rejestracji na stronie, mimo to ruszamy -> task force Link to post Share on other sites
Bardosos Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Ja o 20:11 się zarejestrowałem do drugiej fali. Więc raczej rejestracja była o 20 plus parę minut. Zapisany do Milicji. Link to post Share on other sites
JACK Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 (edited) Rejestracja zaczęła sie 20:00. Ja tez milicja. Będą bratobójcze walki :( A szkoda, marzyła mi sie Karbala pod Praga. :) Edited September 28, 2015 by JACK Link to post Share on other sites
avalid Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 Dorwaliśmy bilety dla całej naszej ekipy :D Jedziemy w 8 do TF225 Link to post Share on other sites
Mendi Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 Ode mnie 13 osób zarejestrowane do Militia. Link to post Share on other sites
the-logan Posted September 30, 2015 Report Share Posted September 30, 2015 Blackwater w sile 14 osób + 6th + prawdopodobnie 10th jedzie po stronie TF. Link to post Share on other sites
Ryży Posted October 2, 2015 Report Share Posted October 2, 2015 GSA 6 Militia Link to post Share on other sites
Hornet Posted October 2, 2015 Report Share Posted October 2, 2015 GSA 6 Militia Poprawka GSA 8 szt. Militia :icon_mrgreen: (przynajmniej na teraz). Link to post Share on other sites
Zarazza Posted November 23, 2015 Report Share Posted November 23, 2015 FAT Zabrze 7 osób Militia Link to post Share on other sites
Disbrainer Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 Czołem, pozwolę sobie zabrać głos w imieniu kilku ekip, którymi razem organizujemy się i przygotowujemy do najbliższej edycji BW: -JATF (6 osób) -Semper Parati (5 osób) -RQS (8 osób) -1st R/SO Skull Hunters FT (5 osób) -Rubber Bullets (9 osób) Są nas w sumie 33 osoby, a z tego co widzę, to w polskiej kompanii 10-W jest w sumie 119. Czy ktoś z pozostałych ekip wyraża chęć zorganizowania się wspólnie również? Link to post Share on other sites
Mendi Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 Plutony w kompanii, miały zwykle po 25-36 osób, jeśli faktycznie się zorganizujecie, to skrobnijcie wcześniej do Mike'a, żeby was razem zgrupował. Później na miejscu będzie ciężko. Ja jestem w XIII, w zasadzie mamy pluton, choć zawsze możemy przygarnąć kilka osób. Nadal szefa kompanii nie mamy? Link to post Share on other sites
macmax Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Ani szefa, ani dowódcy kompanii nie mamy :icon_confused3: na razie ... Oczywiście jeśli ktoś ma ochotę to niech się zgłasza. Na Fresha nie ma co liczyć bo Warszawa gra w tym roku po ciemnej stronie mocy. Na dzień dzisiejszy do Militia jest zapisanych 138 osób łącznie z Airbornem, uwzględniając tradycyjne straty marszowe to i tak pewnie będzie na miejscu nie mniej niż 100. Organizatorzy zapewne zgrupują wszystkich Polaków w jednej kompanii bo z ich punktu widzenia tak jest najprościej. To tylko od nas będzie zależało czy będziemy działać jako jedna kompania, czy jako oddzielne plutony, grupy, grupki itp. Disbrainer - pytanie - czy podporządkujecie się dowództwu kompanii i czy będziecie swoimi ekipami działać jako jeden pluton ? Odpowiedź poproszę na Priv bo wróg podsłuchuje :icon_wink: A propos wroga - w Task Force jest około 90 Polaków więc także kompania się zbiera. Link to post Share on other sites
Mendi Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 Skoro jest nas po setce w każdej ze stron, to jest pewna nadzieja na dynamiczniejsze działania. Kto wie, może nawet hamburgi z bazy swojej wyjdą. Zawsze trzeba było do nich w gości zawitać. Link to post Share on other sites
Recommended Posts