Kamirusan Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 Witam wszystkich serdecznie! Dopiero co dołączyłem tutaj do społeczności wmasg oraz ogólnie airsoftowej, dopiero zaczynam zabawę i przyznam się, że mam problem. Trzeci dzień rozglądam się za jakąś ekipą w Poznaniu, która rekrutuje, ale okazuje się, że wiele z opisów w sekcji Społeczność jest nieaktualna... Dlatego pytam tutaj na forum: czy ktoś wie o jakichś ekipach z Poznania lub okolic, które prowadzą rekrutację i nie mają nic przeciwko całkowitym żółtodziobom? Będę przeogromnie wdzięczny za wszelkie informacje! pozdrawiam, Kamirusan Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 Skoro zaczynasz zabawę, to może nie wiesz, że wcale nie potrzeba ekipy żeby się strzelać? ;) Na ankietowe strzelanki można przyjść jako "wolny strzelec". Zresztą na wiele innych także. Quote Link to post Share on other sites
Kamirusan Posted August 13, 2015 Author Report Share Posted August 13, 2015 Skoro zaczynasz zabawę, to może nie wiesz, że wcale nie potrzeba ekipy żeby się strzelać? :icon_wink: Na ankietowe strzelanki można przyjść jako "wolny strzelec". Zresztą na wiele innych także. No właśnie w tym problem, zaczynam dopiero, nikogo nie znam, kto by w to grał, myślałem, że w ekipie najłatwiej będzie. ;) A byłbyś tak uprzejmy i wyjaśnił, czym są ankietowe strzelanki i jak się takich szuka? :P Przepraszam, jeżeli to banalne pytanie. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 Wchodzisz sobie tutaj: http://forum.wmasg.pl/forum/508-strzelania-imprezy-i-zloty/ I zwykle co tydzień pojawiają ankiety na wybór miejscówki do postrzelania ;) Quote Link to post Share on other sites
Kamirusan Posted August 13, 2015 Author Report Share Posted August 13, 2015 Dziękuję przeogromnie, to może bardzo mi ułatwić początki! ;) A mówią, że uprzejmych i pomocnych ludzi już nie ma. ;) Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 Chętni dzielimy się wiedzą. Jak będziesz na ankiecie to szukaj ludzi z naszywkami Silent Hunters. Powinniśmy pojawić się w drugiej połowie sierpnia, bo obecnie mamy w planach imprezy wyjazdowe itp. Quote Link to post Share on other sites
DamianD85 Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 Cześć jestem po przerwie z ASG i chętnie gdzieś bym się dołączył , Quote Link to post Share on other sites
DamieN Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Spróbuj w Gorylas. Jedna z najstarszych ekip w Poznaniu. Teraz co prawda w stanie lekkiej hibernacji ale jest okazja, żeby dołączyć do rozpoznawalnej grupy i zmienić coś po swojemu. Quote Link to post Share on other sites
Fush1 Posted June 16, 2016 Report Share Posted June 16, 2016 Wydaje mi się, że DamianD85 albo znalazł już ekipę, albo już się dawno nie strzela :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts