DarkDzikus Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 Witajcie Szukam już dość długo i za cho!@#$ nie mogę znaleźć zamka (wraz z muszką i selektorem ognia) do mojej 0.30-estki. Ktoś wie gdzie znaleźć te części? (od cymy lub tm) +połamała mi się jeszcze ta (nie wiem jak to nazwać plastikowa osłona znajdująca się pod zamkiem, przy komorze hop-up) 5! Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 (edited) 10 sierpnia zamawiałeś replikę i już ją zdążyłeś połamać? :maniak_smutny: anek napisz do niego, kiedyś miał glocka na części do sprzedania, no chyba że gdzieś uda ci się nowe znaleźć. Edited August 14, 2015 by durrr Quote Link to post Share on other sites
DarkDzikus Posted August 14, 2015 Author Report Share Posted August 14, 2015 Chodzi mi głownie o nowe. A co do zepsucia nie pytaj.. powiem jedno; i tak zdziwiła mnie jego trwałość bo żeby wylecieć z rozpędzonego pojazdu i prawie nic. Tylko szczegóły które ja chcę naprawić żeby nie raziły Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 No to powodzenia w szukaniu nowych części o ile wogóle są sprzedawane gdzieś. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 CIężko o zamek, nawet zagranico. Ja popytałbym Polskich sklepów, czy nie mają na serwisie. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 Przecie jest dostępny od ręki :teeth: http://www.cobraairsoft.com/product_info.php?products_id=3318 Ewentualnie trzeba czekać tutaj: http://airsoft.tiger111hk.com/m60/CYMA/p16609/CYMA-Plastic-Slide-For-CYMA-CM030-G18C-AEPA%EF%BF%BD%28Black%29/product_info.html Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 64$ vs 15$ :teethh: Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 Nikt nie powiedział, że to będzie opłacalne :D. Quote Link to post Share on other sites
Centiimel Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 Ale jak ci wyleciał z jadącego pojazdu ? :D Co chciałeś zrobić, jeśli moge zapytać ? Wysłane z mojego Trooper_X40 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 Ale jak ci wyleciał z jadącego pojazdu ? :icon_biggrin: Co chciałeś zrobić, jeśli moge zapytać ? Zaraz dowiemy się ciekawych informacji na temat pościgu rodem z GTA :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 (edited) Zaraz dowiemy się ciekawych informacji na temat pościgu rodem z GTA :hahaha: To samo przeszło mi przez myśl, innego logicznego wytłumaczenia nie widzę :icon_biggrin: :icon_biggrin: Edited August 14, 2015 by durrr Quote Link to post Share on other sites
Centiimel Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 Też o tym pomyślałem, ale wolę żeby autor się wypowiedział. Może miał jakiś lepszy pomysł Wysłane z mojego Trooper_X40 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
CiV_1994 Posted August 17, 2015 Report Share Posted August 17, 2015 Za około 100 zł możesz dostać repliki uszkodzone, zawsze miałbyś magazyn innych części. Z dostaniem nowych może być problem, ale zawsze możesz napisać do sklepów np. Taiwanguna. Może byłaby możliwość ściągnięcia tej części, zawsze istnieje też możliwość, że mieliby ją w serwisie. Heh, aż mi się skojarzyło ze słynnym już niebieskim KTM'em :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts