SpecjaL16R16 Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Witam chciałbym dowiedzieć się coś na temat tych replik ;D czyli M4 ICS sportline ;D z dwudzielnym gerboxem troszkę już siedzę w asg ale na temat tych replik nic nie wiem więc oczekuję od was informacji na temat ich wytrzymałości i innych czy warto kupić :D itd z góry dziękuje za informacje :) Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Sportline różni się od "normalnego" ICSa tylko materiałem, z którego wykonany jest korpus, więc wystarczy przeczytać temat o M4 ICSa. Najlepiej dołożyć do wersji z metalowym korpusem. Aktualnie w komisie wisi jedna sztuka - zerknij na nią. Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Jest jeszcze inny silnik. Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 A, faktycznie. Gdzieś tam silnik Infinity się przewijał. Chociaż tutaj w wersji Universal znalazł się Turbo 3000. Quote Link to post Share on other sites
SpecjaL16R16 Posted August 20, 2015 Author Report Share Posted August 20, 2015 Właściciel tego pisze ze ma 310 fps i zasięg na oko 30 m i tu mam zonka czy ten zasięg przez ten fps i słaba sprężyny czy to taki kicz dajcie znać ponieważ myślę nad zakupem tego tak for fan aż nie dorobie sir czegoś lepszego, sorry za słaba interpunkcje ale z tej na szybko pisze Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 Miałem na myśli tego ICSa z pełnym metalowym korpusem, nie tego Universala z wymienionym dolnym. Quote Link to post Share on other sites
SpecjaL16R16 Posted August 21, 2015 Author Report Share Posted August 21, 2015 Ok ale to jak z tym ics warto czy nie warto? Zależy mi na dwudzielnym gerboxie bądź też sprężynie z szybką wymiana a to ma dwudzielny gerbox Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 Jeśli ja Ci napiszę, że warto, a następna osoba, że nie, to kogo posłuchasz? Jest obszerny temat o ICSie. Zapoznaj się z nim i wyciągnij wnioski. Tutaj nie ma co powielać zawartych już tam informacji. Quote Link to post Share on other sites
SpecjaL16R16 Posted August 21, 2015 Author Report Share Posted August 21, 2015 No tak tylko ten jest w pełnym ale plastiku ;D wiesz ponoć w metalowym body ten sam środek ale czy to prawda bo jeśli tak to czemu taka rozbieżność cenowa ? ? O.o Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 A można prosić po polsku? Quote Link to post Share on other sites
dik89 Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 Jedyna różnica między nimi to body i silnik. ICS Universal ma motor infinity i body z plastiku ICS zwykly ma moto HT ics-3000 i body metalowe. Skąd taka różnica? Popatrz na ceny metal body i silnika ics 3000(w sklepie), to zrozumiesz. ICS wysoko sobie liczy za swoje produkty. Quote Link to post Share on other sites
SpecjaL16R16 Posted August 22, 2015 Author Report Share Posted August 22, 2015 No i tyle wystarczyło dzięki diki89 Temat do zamknięcia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts