mikos89 Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 Hej! jestem tu nowy - dopiero co zaczynam sowją przygodę z pistoletami i całą resztą. Chciałbym kupić swój pierwszy sprzęt ale nie bardzo wiem czym się kierować przy wyborze - może ktoś z Was kto ma większe doświadczenie potrafiłby mi pomóc i doradzić na jakie parametry nalezy zwracać uwagę? Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 Airsoft Surgeon. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 Kieruj się poradnikami z tematów przyklejonych tego działu. Quote Link to post Share on other sites
mikos89 Posted August 24, 2015 Author Report Share Posted August 24, 2015 Przejrzałem wiele sklepów internetowych i różnych poradników i na poczatek zdecydowałem się na ASG DL 60 Socom Sprężynowy z Tłumikiem 15918 zakupiony w sklepie CQB.pl - szybka wysyłka, dobrej jakości sprzęt no i wiele innych artykułów survivalowych - ten temat też mnie interesuje. jak myślicie, czy była to dobra decyzja? ktoś ma coś pdoobnego i mógłby podzielic się opinią? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Decyzja megasłaba, rzekłbym - tragiczna. Nie istnieje gorszy wybór, niż pistolet sprężynowy w AS. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Przyda się do postrzegania do puszek lub jeśli lokalnie organizowane masz spring party. Quote Link to post Share on other sites
hubi162 Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 replika moim zdanieniem pistoletu godna uwagi w dobrej cenie to R29 colt 1911 to jest jakies 250-270zl full metal gaziak z blowbackiem to co kupiles to sprezyna która musisz ladowac co strzal , osobiście nie udal bym się z tym w boj :P Quote Link to post Share on other sites
Homer96 Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Najtańszy warty uwagi to według mnie pistolet GG-104 od SRC. Koszt 80 zł, obecnie dostępny na gunfire. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts