Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Gdzie można kupić 003?

Recommended Posts

Witam. Jestem nowy na forum, i chciałbym zacząć przygodę z ASG. Od 2 dni czytam poradniki, oglądam filmy itd. Zdecydowałem że chciałbym pójść po najmniejszej lini oporu czyli 003 + okularki czyli razem lekko ponad 100zł. Moim problemem jest to że nie mogę nigdzie znaleźć tej 003 od AGM. Przeglądałem oferty wszystkich sklepow ktore udało mi się znaleźć, i tylko w jednym natrafiłem na 003 tylko że w wersji short która mi się niezbyt podoba. Szukałem też na ebayu ale tam ceny są po 100$ więc raczej nie adekwatne biorąc pod uwagę że taka strzelba kosztuje podobno ok. 60zł. I tu moje pytanie kieruję do was. Nie wiecie może gdzie można jeszcze kupić tą mityczną AGM 003?

Wszyscy się jarają tymi AGMami, ale ostatnio jak kolega przyjechał z nim na normalną strzelankę, nikogo nie ustrzelił.

Cóż, są zapewne tacy, co przyjadą z PTW i nikogo nie ustrzelą...

Polecanie AGMa bierze się z tego, że jest tani, w miarę niezawodny i nawet skuteczny. Nie ma się jednak twierdzić, że jest tak samo dobry co dowolny AEG.

Ma do tego sporo wad, jest nietuningowalna, ale jest czymś, co kosztowało, w lepszych czasach, około 50 zł i da się z tym grać.

Wszyscy się jarają tymi AGMami, ale ostatnio jak kolega przyjechał z nim na normalną strzelankę, nikogo nie ustrzelił.

"Nie różdżka, a technika czyni magika." Dorośniesz to zrozumiesz :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Od czasu do czasu biegam z "pompką" i bardzo sobie to chwalę. Niestety moja pękła po czterech latach podczas transportu. W niedalekiej przyszłości planuję kupić sobie shorta, wstawić kolbę od m4 i obwiesić jak choinkę na święta :D

Kupując agm'a pamiętaj o dwóch rzeczach:

- Zawsze wykonuj pełne ruchy czółenka bo zerwiesz tłok

- Celowanie po lufie nie zawsze się sprawdza. Najprostsze przyrządy celownicze z tego co znajdziesz pod ręką zwiększą Twoją skuteczność w polu