Delfin Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 Witam. Jestem nowy na forum, i chciałbym zacząć przygodę z ASG. Od 2 dni czytam poradniki, oglądam filmy itd. Zdecydowałem że chciałbym pójść po najmniejszej lini oporu czyli 003 + okularki czyli razem lekko ponad 100zł. Moim problemem jest to że nie mogę nigdzie znaleźć tej 003 od AGM. Przeglądałem oferty wszystkich sklepow ktore udało mi się znaleźć, i tylko w jednym natrafiłem na 003 tylko że w wersji short która mi się niezbyt podoba. Szukałem też na ebayu ale tam ceny są po 100$ więc raczej nie adekwatne biorąc pod uwagę że taka strzelba kosztuje podobno ok. 60zł. I tu moje pytanie kieruję do was. Nie wiecie może gdzie można jeszcze kupić tą mityczną AGM 003? Quote Link to post Share on other sites
Polishman213 Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 Azteko Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 Tja... Pokaż no mi, gdzie na azteko jest dostępny long. Quote Link to post Share on other sites
Delfin Posted August 21, 2015 Author Report Share Posted August 21, 2015 No właśnie te najpopularniejsze sklepy do ktorych linki są na tej stronie przeszukałem, i niestety tego tam nie ma. Skoro ta strzelba jest taka dobra i tania to chyba niemozliwe zeby ja wycowali prawda? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 Przestali ją produkować jakieś dwa lata temu, więc dostępność jest coraz mniejsza. Quote Link to post Share on other sites
Polishman213 Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 Chyba że short + kolba osobno. Akurat miałem tą kolbę gdzieś w domu, jak znajdę to napiszę ci na pw. Quote Link to post Share on other sites
Delfin Posted August 22, 2015 Author Report Share Posted August 22, 2015 ale short kosztuje blisko 100zł więc cenowo tez dupy nie urywa. Jakąś gazówke mozna kupic za 120-150zł Quote Link to post Share on other sites
Terminato Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 (edited) Spróbuj poszukać na olx. Edited August 22, 2015 by Terminato Quote Link to post Share on other sites
Delfin Posted August 22, 2015 Author Report Share Posted August 22, 2015 Niestety tylko wersja short. No nic dzieki wielkie będę sprawdzal az do skutku Quote Link to post Share on other sites
Bartleby Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 Napisz do Azteko. Byłem tam wczoraj i ktoś chciał kupić AGM-a - żadnego nie było na stanie, ale sprzedawca powiedział, że będą zamawiać, więc podbij do nich. Quote Link to post Share on other sites
blunk Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 (edited) Wszyscy się jarają tymi AGMami, ale ostatnio jak kolega przyjechał z nim na normalną strzelankę, nikogo nie ustrzelił. Edited August 29, 2015 by blunk Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 Wszyscy się jarają tymi AGMami, ale ostatnio jak kolega przyjechał z nim na normalną strzelankę, nikogo nie ustrzelił. Cóż, są zapewne tacy, co przyjadą z PTW i nikogo nie ustrzelą... Polecanie AGMa bierze się z tego, że jest tani, w miarę niezawodny i nawet skuteczny. Nie ma się jednak twierdzić, że jest tak samo dobry co dowolny AEG. Ma do tego sporo wad, jest nietuningowalna, ale jest czymś, co kosztowało, w lepszych czasach, około 50 zł i da się z tym grać. Quote Link to post Share on other sites
Delfin Posted August 29, 2015 Author Report Share Posted August 29, 2015 @ Bartleby Napiszę, dzięki wielkie Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 Wszyscy się jarają tymi AGMami, ale ostatnio jak kolega przyjechał z nim na normalną strzelankę, nikogo nie ustrzelił. "Nie różdżka, a technika czyni magika." Dorośniesz to zrozumiesz :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: Od czasu do czasu biegam z "pompką" i bardzo sobie to chwalę. Niestety moja pękła po czterech latach podczas transportu. W niedalekiej przyszłości planuję kupić sobie shorta, wstawić kolbę od m4 i obwiesić jak choinkę na święta :D Kupując agm'a pamiętaj o dwóch rzeczach: - Zawsze wykonuj pełne ruchy czółenka bo zerwiesz tłok - Celowanie po lufie nie zawsze się sprawdza. Najprostsze przyrządy celownicze z tego co znajdziesz pod ręką zwiększą Twoją skuteczność w polu Quote Link to post Share on other sites
blunk Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 Dzięki, za rady ja też miałem AGMa. Zawsze dobrze wykonywałem ruchy itp, ale zepsułem z własnej winy. Napisałem, to z tym kolegą, bo sam byłem pewien, że na strzelance, kogoś ustrzeli, ale cóż nie udało mu się. Quote Link to post Share on other sites
Jarmoluh Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Zajrzyj do komisu, ktoś właśnie wystawił 003 long. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts