FlorChuck Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Czy w Polsce odbywają się imprezy w których można używać tylko replik gazowych z blow backiem lub coś podobnego? Quote Link to post Share on other sites
Drzewo Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 W Poznaniu kiedyś w okresie letnim odbywały się blow back party - ot strzelanki tylko dla gaziaków. Quote Link to post Share on other sites
FlorChuck Posted August 28, 2015 Author Report Share Posted August 28, 2015 O tych wiem, brałem udział. Ale szukam jakichś większych i najlepiej z większą ilością długich gaziaków. Coś na wzór tej imprezy: prawie 50 graczy z samymi gaziakami. Quote Link to post Share on other sites
FlorChuck Posted October 16, 2015 Author Report Share Posted October 16, 2015 ktoś w polsce pisał by się w ogóle na strzelanki tylko i wyłacznie "gas blow back"? byli by tacy co by pojechali na taki event? Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 ktoś w polsce pisał by się w ogóle na strzelanki tylko i wyłacznie "gas blow back"? byli by tacy co by pojechali na taki event? Po takiej strzelance, serwisy w PL nie wydolą z robotą :) Quote Link to post Share on other sites
FlorChuck Posted October 16, 2015 Author Report Share Posted October 16, 2015 hehe nie przesadzajmy. Posiadam ponad 5 lat gaziaka co sezon z niego strzelam i to co tydzień prawie i niewiele awarii miałem. Kwestia dbania. Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 hehe nie przesadzajmy. Posiadam ponad 5 lat gaziaka co sezon z niego strzelam i to co tydzień prawie i niewiele awarii miałem. Kwestia dbania. Żartowałem oczywiście. Co do dbania... W pewnym stopniu na pewno :) Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Koniecznie GBBR? Jeśli za sam pistolet nikt by mnie nie wygonił, to bym pojechał :D Quote Link to post Share on other sites
Davidos Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 ktoś w polsce pisał by się w ogóle na strzelanki tylko i wyłacznie "gas blow back"? byli by tacy co by pojechali na taki event? Ja chętnie bym się pojawił, dodatkowo pewnie z 4-5 osób od nas też by chętnie się wybrało. Na pewno plusem był by teren miejski, sporo osób posiada repliki do CQB. Dodatkowo do gry fajnie było by dopuścić repliki sprężynowe. Snajperki i strzelby zapewne zwiększyły by frekwencję:) Quote Link to post Share on other sites
FlorChuck Posted October 20, 2015 Author Report Share Posted October 20, 2015 Ja chętnie bym się pojawił, dodatkowo pewnie z 4-5 osób od nas też by chętnie się wybrało. Na pewno plusem był by teren miejski, sporo osób posiada repliki do CQB. Dodatkowo do gry fajnie było by dopuścić repliki sprężynowe. Snajperki i strzelby zapewne zwiększyły by frekwencję :icon_smile: Czy sporo osób posiada GBBR pod CQB to nie wiem jak wypada w skali kraju ale u mnie w poznaniu znam trochę osób z GBBR i chyba żadna nie ma fps poniżej 400. Co do sprężynówek zgadzam się w zupełności ale też trzeba uważać żeby za dużo snajperów się nie pojawiło zwlłszcza gdyby było by to cqb ;p Skoro twierdzisz że od Ciebie było by jakies 4-5 osób ode mnie też jest szansa na 5 osób, powoli coś tam się klaruje ;) Quote Link to post Share on other sites
xazax Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 Kiedyś robiliśmy CQB na GBB, super klimat :). No i było około 40 osób :>. Quote Link to post Share on other sites
chemik333 Posted October 25, 2015 Report Share Posted October 25, 2015 Kiedyś i my robiliśmy w jakiś CQB klimatach strzelanki "shotgun & pistol only" ale mało osób przychodziło, bo były w środku tygodnia. Zaraz tez odzywały się osoby ze snajperkami 600+ a bo to gazowe, to by też przyszli... ech... Potem było kilka imprez w killhouse z samymi pistoletami. Bardzo fajne, tylko szkoda że się skończyły. Pompki też często chętnie dołączają do takich imprez. Trzeba tylko odgórnie porządnie ograniczyć moc... ;) Chętnie się i ja (a może i koledzy) wybierzemy na coś takiego, jak by ktoś organizował. Pora niestety zbliża się słaba dla gaziaków, ale może kiedyś doczekamy wiosny i lata :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts