Olciunio Posted September 6, 2015 Report Share Posted September 6, 2015 Cześć , wszedłem w posiadanie hi-capa .45 xtreme od TM , moje pytanie brzmi czy "trawi" ona green gas czy tylko gaz 134a? (Wypisany w opisie produktu na specshopie )? Z góry dzięki za odpowiedz Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted September 6, 2015 Report Share Posted September 6, 2015 Spokojnie będzie działać na GG. Quote Link to post Share on other sites
Olciunio Posted September 6, 2015 Author Report Share Posted September 6, 2015 Bez uszkodzeń mechanizmów itd? ,na początku zmartwil mnie ten opis "użycie gazu innego niż 134a / o większym ciśnieniu spowoduje uszkodzenie mechanizmow" :D Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted September 6, 2015 Report Share Posted September 6, 2015 Napewno jest to bardziej ryzykowne, szczególnie przy tej konkretnej replice. Używanie GG przyspieszy zużycie repliki. Podobny zapisek widnieje przy wszystkich replikach TM, które działalą jednak bezproblemowo, przy użyciu GG. Quote Link to post Share on other sites
Olciunio Posted September 6, 2015 Author Report Share Posted September 6, 2015 Mhm , dzięki za radę , chyba zdecyduje się na gg :D , głównie przez to ze u mnie w mieście nie można dostać gazu 134a a w sklepie asg nie wiedzieli nawet ze taki gaz istnieje :D Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts