ZielonyASGowiec Posted September 6, 2015 Report Share Posted September 6, 2015 Witam Was, tak jak mój nick mówi, jestem całkowicie zielony w temacie ASG i dlatego chciałbym Was poprosić o napisanie mi i najlepiej podlinkowanie jaką najlepiej kupić ochronę oczu. Cena nie gra roli, ponieważ wzroku nie chcę stracić. Jeśli chodzi o replikę i kulki to już tam mniej więcej wybrałem. Z góry dziękuję za pomoc. :) Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted September 6, 2015 Report Share Posted September 6, 2015 Ogólnie polecane są np. uvex i-vo. Miałem jeszcze bolle tracker, też były ok. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted September 6, 2015 Report Share Posted September 6, 2015 Tak ciężko poszukać? http://forum.wmasg.pl/forum/379-ochrona-oczu-i-twarzy/ Quote Link to post Share on other sites
ZielonyASGowiec Posted September 7, 2015 Author Report Share Posted September 7, 2015 Nie, nie jest ciężko poszukać, lecz masz tam wymienione bardzo dużo różnych modeli a wolę spytać się na forum i dostać odpowiedz w postaci konkretnej ochrony oczu. Quote Link to post Share on other sites
Merrowing Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 I tam masz taki właśnie temat - 12 stron polecanych produktów... Od siebie dodam, że warto mierzyć okulary przed zakupem, zwłaszcza jeśli ktoś ma garbaty czy niegdyś złamany nos. W przypadku gogli tego problemu na ogół nie ma. Quote Link to post Share on other sites
ZielonyASGowiec Posted September 7, 2015 Author Report Share Posted September 7, 2015 Zapewne znalazłbym tam odpowiedź lecz akurat jestem osobą leniwą, także właściwie wybaczcie kolejny nie potrzebny temat... Mam jeszcze jedno pytanie, co lepiej kupić? Gogle czy okulary? Poziom bezpieczeństwa zapewne ten sam, ale chodzi mi o wygodę noszenia. Quote Link to post Share on other sites
14100715 Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 Najlepiej kup takie okulary: http://www.specshop.pl/product_info.php?manufacturers_id=86&products_id=12578&name=ESS_-_Crossbow_One_Photochromic_-_740-0546 Nie mówię, że konkretnie w tym sklepie. Link dany poglądowo. Quote Link to post Share on other sites
kamyk3g Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 Ja mogę polecić okularki do lasu a gogle do budynku. Z czystej wygody noszenia do Bonnie hat w lesie starcza okulary. Do hełmu w budynku przydadzą się gogle. Jeżeli jednak chcesz się bawić tu i tu to okularki powinny wystarczyć na start. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts