Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Grupy ASG dla 13-latków

Recommended Posts

Witam, niedawno nabyłem sobie replike o nazwie srt-09 ~410 fps. W Szczecińskim sklepie z ASG tam gdzie nabyłem replikę, powiedzieli mi że bez problemu znajdę jaką grupe asg no a ja tak przeglądam te strony i ograniczenie od 16 lat. Jest w szczecinie jakaś grupa gdzie będe sie mógł postrzelać. Nie chodzi o jakieś profeajonalne teamy tylko tak dla zabawy.

Witam, niedawno nabyłem sobie replike o nazwie srt-09 ~410 fps. W Szczecińskim sklepie z ASG tam gdzie nabyłem replikę, powiedzieli mi że bez problemu znajdę jaką grupe asg no a ja tak przeglądam te strony i ograniczenie od 16 lat. Jest w szczecinie jakaś grupa gdzie będe sie mógł postrzelać?? Nie chodzi o jakieś profeajonalne teamy tylko tak dla zabawy.

Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka

To było w formie pytania.

Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka

Migoo, nie chcę powtarzać Buńka ale już ci zwracano uwagę na schludność pisania. Potrafimy zrozumieć błędy ortograficzne ale wielkie litery, ogonki i kropka na końcu zdania to nie takie trudne.

Co do grupy to poszukaj w dziale for regionalnych, lokalnych forach airsoftowych itp. Naprawdę ciężko na forum ogólnopolskim będzie ci coś znaleść.