Migoo Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Witam, niedawno nabyłem sobie replike o nazwie srt-09 ~410 fps. W Szczecińskim sklepie z ASG tam gdzie nabyłem replikę, powiedzieli mi że bez problemu znajdę jaką grupe asg no a ja tak przeglądam te strony i ograniczenie od 16 lat. Jest w szczecinie jakaś grupa gdzie będe sie mógł postrzelać. Nie chodzi o jakieś profeajonalne teamy tylko tak dla zabawy. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Jest w szczecinie jakaś grupa gdzie będe sie mógł postrzelać. Jak mówisz, że jest to jest. W czym problem? :icon_lol: Swoją drogą regulamin i kultura wymaga pisania poprawną, schludną polszczyzną. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Polecam garaż wujka Pawła koło pływalni. Quote Link to post Share on other sites
Migoo Posted September 28, 2015 Author Report Share Posted September 28, 2015 Witam, niedawno nabyłem sobie replike o nazwie srt-09 ~410 fps. W Szczecińskim sklepie z ASG tam gdzie nabyłem replikę, powiedzieli mi że bez problemu znajdę jaką grupe asg no a ja tak przeglądam te strony i ograniczenie od 16 lat. Jest w szczecinie jakaś grupa gdzie będe sie mógł postrzelać?? Nie chodzi o jakieś profeajonalne teamy tylko tak dla zabawy. Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka To było w formie pytania. Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Pokaże Ci mistyczny znak jaki sam Bóg dał ludziom. >>KLIK<< Quote Link to post Share on other sites
Migoo Posted September 28, 2015 Author Report Share Posted September 28, 2015 Dziękuje za oświecenie Ale tak serio to znasz jakieś grupy gdzie przyjmą takiego dzieciaka jak mnie ? :) Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Nie licz na to. Zapisz się do harcerstwa, strzelca czy czegoś w tych klimatach. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 Migoo, nie chcę powtarzać Buńka ale już ci zwracano uwagę na schludność pisania. Potrafimy zrozumieć błędy ortograficzne ale wielkie litery, ogonki i kropka na końcu zdania to nie takie trudne. Co do grupy to poszukaj w dziale for regionalnych, lokalnych forach airsoftowych itp. Naprawdę ciężko na forum ogólnopolskim będzie ci coś znaleść. Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted September 30, 2015 Report Share Posted September 30, 2015 Będzie z tym ogromny problem, najprędzej jakbyś znalazł kilku kolegów w twoim wieku i kogoś z doświadczeniem żebyście głupot nie robili. Nasza drużyna próbowała dać szansę młodszym graczom i cóż... już z nami grać nie mogą. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts