JJBugalski Posted October 6, 2015 Report Share Posted October 6, 2015 Witam! W ASG siedzę od pół roku z kawałkiem. Posiadam aktualnie karabin "snajperski" Warrior-1 i "Rewolwer" GG-102. Chciałbym teraz jednak coś "porządniejszego" i mam pytanie którą z replik byście polecili ? Jestem dosyć "zielony" w sprawach technicznych ale te 3 repliki wpadły mi w oko. A więc do sedna, ktoś te repliki miał w rękach ? Którą byście polecili ? Albo jaką replikę byście polecili do 450 zł ? PS. Zależy mi też na tym aby w przyszłości móc ewentualnie doczepić magazynek bębenkowy. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted October 6, 2015 Report Share Posted October 6, 2015 Bęben do M14? :v Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 6, 2015 Report Share Posted October 6, 2015 Poleciłbym dozbierać do jakiegoś RK. Quote Link to post Share on other sites
JJBugalski Posted October 8, 2015 Author Report Share Posted October 8, 2015 Poleciłbym dozbierać do jakiegoś RK. Ja się nie pytam na co dozbierać tylko co z tego sprzętu wybrać ... Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted October 8, 2015 Report Share Posted October 8, 2015 Z tych 3 wybrałbym CM032 ale o bębenku zapomnij. Do emek nie widziałem bębenka tylko boxy (co nie oznacz, że nie istnieją). Zatem jeśli ma być bębenek to zostaje tylko jedna opcja. Swoją drogą jesteś skłonny dać za magazynek niewiele mniej niż za replikę? Jeśli ten magazynek ma być tylko dla lansu to dlaczego chcesz replikę, która będzie nielansiarska. Quote Link to post Share on other sites
JJBugalski Posted October 8, 2015 Author Report Share Posted October 8, 2015 Bębenek można sobie w sumie odpuścić, bo jak pisałem to ewentualnie. CYMA wydaje się być fajna zwłaszcza że siedzę w klimatach post-apokaliptycznych (fallout,mad max , oraz konwenty typu Old Town i Ziemie Jałowe) więc ta broń pasuje idealnie do "przeróbki" wizualnej. Z drugiej strony GFG wydaje się mieć lepsze osiągi. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted October 8, 2015 Report Share Posted October 8, 2015 Magazynek bębnowy dostaniesz do replik m4, g36 i ak. Poczytaj o replikach jakie Cię interesują i wyciągnij wnioski. W tym pułapie cenowym większość replik stoi na podobnym poziomie. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted October 8, 2015 Report Share Posted October 8, 2015 FPS to nie wszystko. Quote Link to post Share on other sites
VAGowner Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 Popieram kolegę mareq, z tych trzech Cymka najlepsza, spartaka sobie odpuść :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts