MoreLike Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 Witam towarzystwo. Wracam do kompozytu po paru latach przerwy i chciałem dla funu kupić karabinek GBB. Jestem słabo zorientowany w temacie aktualnie więc chciałbym Was spytać w co warto zainwestować. Miałem już doczynenia z GBB (M4 WA/WOC) i wykończyły mnie z nim i zniechęciły przede wszystkim długie terminy dostaw części z Chin po 6 tygodniu itp :/ Dlatego szukam czegoś gdzie będę miał spory dostęp do części zamiennych wysyłanych szybko i sprawniep. Nie zależy mi na konkretnym modelu marce itp tylko, żeby dało się toto szybko naprawić w razie W :D Przejrzałem oferty kilku sklepów i jest chyba gorzej niż było wcześniej. Ale może się mylę i licze na Was, że coś poradzicie. Jakieś pomysły rady? :-) Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
OFF Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 Odpowiedź na Twoje zgłoszenie. Prosimy, by nie zakładać w tym dziale wątków o charakterze "Jaką replikę wybrać?" - ich miejsce znajduje się w dziale "Jak zacząć". Wyjątek stanowią tematy nastawione na porównanie podobnych pod pewnymi względami produktów. Twój temat niestety podchodzi pod to, więc został zamknięty. Możesz skorzystać z "Porównań" jeśli będziesz chciał zapytać o konkretne modele replik. Link to post Share on other sites
Recommended Posts