radzio10lw Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 Witam. Mam pytanie odnoście malowania repliki. Mianowicie chciałbym na sezon zimowy sprayem pomalować replikę na biały z elementami czarnymi/zielonymi. Kwestia taka czy to mogą być zwykłe spraye i jak mam zabezpieczyć części od ewentualnego zaklejenia uszkodzenia od farby, a może po prostu rozebrać replikę. Link to post Share on other sites
Kopcik Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 Rozebrać... I tak musisz replikę wymyć i odtłuścić, a to raczej da się zrobić dobrze tylko na rozebranej replice. Link to post Share on other sites
Vaco Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 Polecam farby firmy FOSCO tudzież jeżeli chcesz taniej, to Montana Black/Gold/94 one też dają radę i są matowe. A jeżeli chcesz, to podbij do mnie na PW zajmuję się robieniem kamuflaży także albo coś doradzę, albo skorzystasz z mojej oferty ;-) Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted December 5, 2015 Report Share Posted December 5, 2015 Tymczasem w tematach przypiętych... Link to post Share on other sites
Recommended Posts