Domin007 Posted March 25, 2016 Author Report Share Posted March 25, 2016 "Pomyślimy" jak powiedział Jerzy Kiler. Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted March 26, 2016 Author Report Share Posted March 26, 2016 I zgodnie z obietnicą ostatnia porcja zdjęć z imprezy. Wszystkim uczestnikom życzę (primo) zdrowych i wesołych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego. I odpoczynku. https://goo.gl/photos/VJzYb7gdCjFscjELA Quote Link to post Share on other sites
daffi Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 (edited) najlepsze IMO zdjęcie: DSC08426 "kolejka do szaletu" :icon_wink: Edited March 29, 2016 by daffi Quote Link to post Share on other sites
Cortes Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Niemiecki porządek musi być. Nie można srać w lesie, jak Szwedzi postawili taki fajny wychodek. Quote Link to post Share on other sites
Sepp Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 OK ja czekam na kolejną edycję "Narwiku" i oby było tyle śniegu , jak na teledyskach Immortal z płyty Battles in the North :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Cortes Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Logicznym rozwinięciem Narviku będzie Dunkierka. Ale to może za rok. Wtedy orła z hełmu zamienię na gorejący granat. Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted April 5, 2016 Author Report Share Posted April 5, 2016 (edited) Może, z dużym naciskiem na może zrobimy jeszcze coś z Norwegii (walki wokół Trondheim, Tretten czy Posthus). Ale nie będę ukrywał, że chciałbym zacząć cykle związane z kampanią polską 1939 r. i francuską 1940 r. Brytyjski Korpus Ekspedycyjny już jest, a i kilku Francuzów też pewnie byśmy znaleźli. Edited April 5, 2016 by Domin007 Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted December 1, 2016 Author Report Share Posted December 1, 2016 Prośba - pytanie. Czy komuś z obecnych na "Narwiku" pożyczałem brązowy skórzany pas? Wersja oficerska: szeroki, dwubolcowy z d-ringami do przyczepienia koalicyjki. Prosiłbym o sprawdzenie swoich arsenałów i jeżeli ktoś znajdzie - zwrot. Ostatnio szukałem, znalazłem tylko kaburę do pistoletu i koalicyjkę, po pasie ani śladu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts