Stolcowy Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 AGM 003 tuning! Quote Link to post Share on other sites
trol3gs12 Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 a jest sens tuningować? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 (edited) AGM 003 tuning! Seks z koniem! edit: sorry, myślałem, że mamy wykrzyknąć pierwszy głupi pomysł, jaki przyjdzie nam do głowy. Edited January 25, 2016 by Lesio Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Kup drugi i miej dubeltówkę. Quote Link to post Share on other sites
GRZYBU Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 a ja swoje podrasowałem wizualnie ;-) Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 a ja swoje podrasowałem wizualnie ;-) Wytłumaczysz może, jak używasz w tej drugiej sztuce spustu? Drugą ręką? Quote Link to post Share on other sites
GRZYBU Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Wytłumaczysz może, jak używasz w tej drugiej sztuce spustu? Drugą ręką? Do mojej dłoni pasuje doskonale, dla tego to właśnie zrobiłem :-) Quote Link to post Share on other sites
adam7841 Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 Powiem tak ja w swoim AGMie dodałem klape wyrzutu łusek z puszki po piwie (wzmocniłem doklejając jeszcze 1 płytke) dodałem kółeczko od kluczy na kolbie na zawieszczenie laser do celowania i mam plany na risy na (optykę, latarkę, chwyt przedni) Miałem pomysł przełożenia dźwigni przeładowania albo tak jak w snajperkach do siebie albo obok repliki co przy odrobinie czasu chęci i sprzętu jest jak najbardziej możliwe. Quote Link to post Share on other sites
Polishman213 Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 No nie wiem, w moim AGMie kupionym w kwietniu 2014 po dwóch miesiącach pękł cylinder a potem zespół spustu. W AGMie kolegi też zespół spustu. Dodam że nie tuningowaliśmy ich :D Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 A w moich ~20 AGMach czasem coś pękło po miesiącu, a czasem działało 4 lata u 6 różnych właścicieli. Nie uważałem nigdy jednak, by próba ~20 sztuk była na tyle reprezentatywna, by odnosić ją do jakości wszystkich shotów z AGMa. Dziwi mnie, że ktoś inny nie ma skrupułów, by robić to mając na porównanie DWIE sztuki. :P Quote Link to post Share on other sites
Polishman213 Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 A w moich ~20 AGMach czasem coś pękło po miesiącu, a czasem działało 4 lata u 6 różnych właścicieli. Nie uważałem nigdy jednak, by próba ~20 sztuk była na tyle reprezentatywna, by odnosić ją do jakości wszystkich shotów z AGMa. Dziwi mnie, że ktoś inny nie ma skrupułów, by robić to mając na porównanie DWIE sztuki. :icon_razz: Nie bez powodu podałem miesiąc - w tym fragmencie jest zaszyfrowane: "Być może jakaś wadliwa seria". Podtrzymałem Twoją opinię że nie warto inwestować we wnętrze AGMa bo jest to głupi pomysł chociażby ze względu na losową wytrzymałość części wewnętrznych. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted February 1, 2016 Report Share Posted February 1, 2016 Żadna losowa seria. Zrywanie cylindra w większości wypadków spowodowane jest niewłaściwym użytkowaniem, tzn. nie dopychaniem czółenka do końca. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts