Grim_Warrior Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 Czołem. Mam bardzo nietypowe pytanko :) Otóż posiadam wyżej wymienione słuchawki aktywne. Zastanawiam się ile mogą być one warte, gdyż uzyskałem je z wymiany za HK416 Boyi z ostrymi oznaczeniami, a aktualnie potrzeba mi hajsu. Słuchawki posiadają pękniecie na pałąku, profesjonalnie zabezpieczone trytką :) Są w pełni sprawne, komunikacja przebiega bez żadnych zakłóceń, idealnie wyciszają huki i wybuchy ( na strzelnicy z AKM-ami testowane, wszystko działa jak trzeba ). Na sklepach w WB ( w Polsce niedostępne ) chodzą za jakieś 450 funtów. Ile mogę sobie zażyczyć za używane na komisie? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 Wystaw licytację na allegro. Rynek zweryfikuje. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 Komuny już jako tako nie ma, doszedł internet, więc jeśli czegoś nie ma u nas to żadnym problemem nie jest zakup GB. Sam ostatnio ściągałem sobie Sardyny :) Przelicz ile wyszłoby za nówki w złotówkach, weź pod uwagę to że Twoje mają wadę i wystaw. Sam za takie coś dałbym z 60-70% ceny nowych, zależnie od stopnia uszkodzenia. Zawsze warto wyjść z tą górną granicą ceny i ewentualnie z niej zejść przy braku zainteresowania, bo w drugą stronę się nie da :D Licytacja wspomniana przez Wicioka też może być opcją, ale nie jest to mainstreamowy towar, więc może pójść zbyt tanio. Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Quote Link to post Share on other sites
Grim_Warrior Posted January 31, 2016 Author Report Share Posted January 31, 2016 Ok, dzięki wielkie. Tak myślę coś o 1500zł do negocjacji, ewentualnie zamiana za replikę albo Civica IV plus dopłata ( zamienić auto za słuchawki... - ciekawe czy ktoś się znajdzie :P ). Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 Same słuchawki czy pełen komplet? Tu masz cenę za jaką poszedł komplet na jebaju http://www.ebay.com/itm/military-surplus-MSA-SORDIN-HEADSET-TYPE-75310-W-EXTRAS-/111606030046?nma=true&si=afMF8s5KTBd%252FqcB5MHAKBzkQ80o%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557 Jeśli same słuchawki masz to żadne 1500zł ani nawet 1000zł - prędzej koło 700zł. I to jest realna cena za wadliwy (pęknięcie) i używany towar tego typu. Ja swoje TCI Liberator 2 z poduszkami żelowymi sprzedałem za około 900zł półtora roku temu. Quote Link to post Share on other sites
Grim_Warrior Posted January 31, 2016 Author Report Share Posted January 31, 2016 No to żeś mnie trochę usadził. Ale dzięki za info :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts