Ferduu Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 (edited) Hej Ostatnio złożyłem gb v3 od cymy do kupy. Wszystko full stock poza dyszą, łożyskami i podkładkami. Nie mam naładowanej batki aby sprawdzić czy wszystko działa, ale mam 2 zasilacze: 11 V 0,3A oraz 15,6 V 0,5 A. Który z nich mogę użyć, aby bezpiecznie przetestować replikę ? Pozdrawiam. Edited February 3, 2016 by Ferduu Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 http://forum.wmasg.pl/topic/63393-pobor-pradu-przez-silnik/ Wnioski wyciągnij sam. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 Naładuj akumulator. Quote Link to post Share on other sites
Ferduu Posted February 3, 2016 Author Report Share Posted February 3, 2016 @mareq Problem w tym, że nie mam czym. Czyli jednym słowem repliki nie przestrzelam na tych zasilaczach skoro silnik potrafi pobrać aż do 20 A. Totalnie nie znam się na silnikach stąd moja niewiedza. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts