Oksi Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Witam, Czy ktoś miał styczność z ww. repliką? Wygląda świetnie, na recenzjach nagrywanych chwalą wykonanie i bebechy, rof fajny, ale wolę mieć jeszcze recenzję pisaną. Od razu mówię, że przy ewentualnym zakupie proszę serwis o usunięcie ebb (jedna rzecz mniej do psucia). Kupując będę miał również zamiar z miejsca wymienić silnik na hajtorka shs i śmigać na lipolku 7,4. Strzelam tylko na semi, więc taki minus do awaryjności. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Tutaj EBB porusza leciutką blaszką więc chyba nie ma się czego obawiać. Gdzieś na youtubie widziałem filmik ze strestestu i tam na sprężynie o ile pamiętam 190-tce latało na fabrycznym silniku więc może dodatkowy koszt cię ominie. Quote Link to post Share on other sites
Oksi Posted March 31, 2016 Author Report Share Posted March 31, 2016 Według mnie EBB nic nie daje, a mi wręcz przeszkadza, więc usunę go tak czy siak :) A silnik? Bardziej mnie interesuje reakcja na spust aniżeli wytrzymałość. Mocniejszej sprężyny jak 120 raczej tam pchał nie będę, a tak jak mówiłem - strzelam tylko na semi :) Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Jak strzelasz tylko na semi, to kup sobie przerywacz cnc od retro arms. Quote Link to post Share on other sites
Oksi Posted March 31, 2016 Author Report Share Posted March 31, 2016 Rozważę, natomiast na razie chciałbym wiedzieć, czy w ogóle opłaca się brać tego APSa, bo ASR to raczej wyjątek pomiędzy lowcostami dla początkujących. Nie wiem tylko jak bardzo wyróżnia się wykonaniem w środku na ich tle. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Teraz to są lepsze repliki niż kiedyś, sklasyfikowałbym je odrobinę poniżej Evolution airsoft i dużo wyżej niż specna. Quote Link to post Share on other sites
Oksi Posted April 1, 2016 Author Report Share Posted April 1, 2016 O, to już mi dużo mówi, dzięki :) Quote Link to post Share on other sites
Jackie2418 Posted October 16, 2016 Report Share Posted October 16, 2016 Kupiłeś tą ASRkę Oksi? Jak tak, to podziel się wrażeniami jakimiś czy coś :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts