Poczchivas Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 Witam ! Zamówiłem sobie replikę firmy WELL R2C Scorpion. Ma ona fabrycznie 250 FPS. Chciałbym ją podkręcić do 350-400. Przeglądałem na stronie GUNFIRE sprężyny,ale nie ma tam opisów do jakich replik pasują. Czy ktoś jest w stanie wskazać mi konkretną sprężynę, która będzie pasowała do tego modelu ? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 To jest AEP, nie osiągniesz w tym więcej jak ~320 FPS. Sprężyny tuningowe do tego są niedostępne w PL. Quote Link to post Share on other sites
Poczchivas Posted April 19, 2016 Author Report Share Posted April 19, 2016 Dobre i 320 FPS. Czy jest jakaś zagraniczna strona, na której mogę zamówić taką sprężynę ? Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 Na wgc były, nie wiem czy są. Zanim zaczniesz bawić w sprężyny przeprowadź tuning budżetowy, czyli uszczelnianie, podkładkowanie itd. Quote Link to post Share on other sites
Poczchivas Posted April 19, 2016 Author Report Share Posted April 19, 2016 A czy byłbyś tak miły i zobaczył czy jeszcze są ? Ewentualnie jak poznać, że dana sprężyna nadaję się do Scorpiona ? Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted May 10, 2016 Report Share Posted May 10, 2016 Jest napisane jednak tuning aep do 300 to koszt spokojnie 800 zł jak myślisz że standardowe części wytrzymają mocniejszą spreżynę to się zdziwisz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts