Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pierwsza replika, ekwipunek.

Recommended Posts

Cześć, po małym przeglądzie forum i po wyedukowaniu się coś na temat ASG, rozejrzałem się za repliką. Zależało mi na body ZnAl, stąd pojawił się pomysł na SPECNĘ.

http://gunfire.pl/product-pol-1152205880-Replika-karabinka-Specna-Arms-SA-B11-URX.html

Z tego co się również dowiedziałem, po niedługim użytkowaniu wypadałoby wymienić gearboxa. Warto inwestować w tą replikę, czy odpuścić sobie i wybrać coś innego w tym przedziale cenowym?

Skoro mam już temat, chciałbym, aby ktoś podrzucił mi stronę z mundurami kontraktowymi, atestowanymi maskami/goglami/okularami i kamizelkami, gdzie warto wydać pieniądze. Dzięki!

No to kałaszek od Force Core. Taki E&L z nieco gorszymi bebeszkami, ale wciąż fajnymi, stalowo-drewniana, ładna buda i zamykają się w okolicach tysiąca pieniądzóf ;)

Edited by Emcet

No to kałaszek od Force Core. Taki E&L z nieco gorszymi bebeszkami, ale wciąż fajnymi, stalowo-drewniana, ładna buda i zamykają się w okolicach tysiąca pieniądzóf ;)

Podstawowe pytanie, przechodzimy na inne repliki - czy mam rozumieć, że ta, którą podlinkowałem jest kiepska?

A idzie go jeszcze gdzieś dostać?

W tej cenie z emek lepszy od Specny jest Border Patrol od Evolution Airsoft.

W sumie nie wiem, ostatnio nie sprawdzałem.

Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa

No właśnie już ich ni ma :( a nowa seria nie będzie już stalowa, sam ZnAl.

Nie znalazłem tej emki w cenie ~900 zł - jedynie 750. O tą Ci chodzi?

Za 750 to jej nie widziałem...

Mówię o tej rodzinie replik: http://gunfire.pl/product-pol-1152198300-Replika-karabinka-Lone-Star-Border-Patrol-SBR.html

To jest przykładowy model, masz też wersje z dłuższymi lufami, ze stałą kolbą, z RISami itp.

• 2 weeks later...

Witam Serdecznie

Troche juz jestem na forum ale to mój pierwszy post...

Na wstępie dodam że mam 44 lata i proszę byście nie złajali mnie jak łysego kota jeśli okaże się że mało wiem o airsoft...

Posiadam kilka jednostek broni palnej ale postanowiłem zabrać się za dynamike w wersji airsoft ,takie IPSC z kulek...

Tu moje pytanie odnośnie repliki.

Co Koledzy polecą tak by startować w zawodach dynamicznych pistolet,3gun...

Nie ma limitów finansowych oczywiście w granicach rozsądku...

Dziękuję