Ru-D Posted May 14, 2016 Report Share Posted May 14, 2016 Witajcie, dorosłem chyba by zakupić sobie pistolet GBB. Znalazłem 2 interesujące mnie modele a mianowicie: - http://www.airsoftarmory.pl/pl/p/WE-G-Force-19-T5-Black-Slide-Silver-Barrel-Black-Frame-/1143 - http://www.taiwangun.com/gazowe-3/dragonfly-dual-power-green-gas-co2-version-aps?from=listing&campaign-id=19 Który według Was jest wart swojej ceny? Proszę też o ewentualne plusy i minusy obydwu modeli. Replika jako broń boczna, typowo do CQB. Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 Glocki od WE mimo trollingu i hejtingu wywołanego internetowymi pseudo specami są dobrymi replikami, mało awaryjnymi. Osobiście w Co2 bym się nie pchał, nie warto. Dodatkowo można zainwestować w zakup propanu, co maksymalnie ograniczy koszty eksploatacji. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 Brałbym dragonfly od APS, imo ma najlepsze magazynki do glocka. WE smaruje swoje repliki pistoletów dziadostwem a nie farbą. Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 Brałbym dragonfly od APS, imo ma najlepsze magazynki do glocka. WE smaruje swoje repliki pistoletów dziadostwem a nie farbą. Akurat wytrzymałość farby jest nawet niezła. Gorzej z jej kolorem i oznaczeniami jakie WE sobie wrzuciło. Co do awaryjności nie ma co zbytnio rozpaczać, części są. Gorzej, że nie zrobili repliki całkowicie zgodnej z częściami innych firm. Quote Link to post Share on other sites
Ru-D Posted May 15, 2016 Author Report Share Posted May 15, 2016 Nie zależy mi na strzelaniu z CO2 oraz oznaczeniami. Czyli wg Was lepszym rozwiązaniem jest APS? Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 Nie. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 Glockotron WE jest niezły, jeśli nie zależy ci na idealnym odwzorowaniu broni z rodziny Glocków. Problemem będzie fakt, że przez słabe odwzorowanie proporcji glocków nie pasują do We niektóre kabury. A tak, to jest to całkiem niezła replika, zwłaszcza przy całej masie kulfonów, które We zdążyło przez lata nasadzić. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 Jakiś argument? Quote Link to post Share on other sites
Ru-D Posted June 3, 2016 Author Report Share Posted June 3, 2016 OK. Zakładając, że macie do przeznaczenia 600 pln na klamke co wybieracie? Quote Link to post Share on other sites
Dudi28 Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Z 600zl w kieszenie to już bym się za tokyo marui rozglądał. Jak kupić to raz a dobrze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts