AR3Q Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 Witam. Ostatnio dużo się naczytałem na temat bycia snajperem z strzelania z ukrycia. Mianowicie chciałbym zakupić replikę karabinu snajperskiego. Na początku mój wybór padł na MB01 Well potem rozważałem kupno JG BAR-10 (ze względu no to ze NOVRITSCH poleca ją dla początkujących) a teraz doszedł jeszcze SNOW WOLF SW-04. Proszę o pomoc w wyborze najbardziej opłacalnej z nich. Jestem także otwarty na inne propozycję... Quote Link to post Share on other sites
Majkhel Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 (edited) Dzień dobry. Zanurz się w TEN TEMAT oraz te, które tam zalinkowano. Czy przypadkiem nie szukałeś ostatnio repliki 'do 500zł'? Snajperstwo airsoftowe w takim razie nie dla Ciebie :) Edited May 17, 2016 by Majkhel Quote Link to post Share on other sites
AR3Q Posted May 17, 2016 Author Report Share Posted May 17, 2016 Tak, planowałem zakup elektryka do 500zl jednak miałem szansę postrzelać z g36 jg mojego kolegi z którym się strzelam i szczerzę mówiąc wystrzeliwanie serii kulek nie daje mi satysfakcji i wydaję mi się nierealistyczne więc zrezygnowałem z aeg. Strzelając się z kolegą kilka razy udało mi się zakraść i zastrzelić z mojego agma 003. A więc postanowiłem zostać "snajperem" teraz tylko wybór repliki w którym mam nadzieję, że mi pomożecie... Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 (edited) A to z AEGiem nie można się zakradać? xD Myślę, że raczej tak, jakoś mi się udaje. Teraz, po operacji nawet nie rzucam się w kocioł, bo miąchy jeszcze nie te, za to ze wspomnianym automatem wesoło wycinam całe flanki wroga razem z chłopakami z ekipy :) Do tego seria przydaje się przy strzelaniu przez balistyczne (jak na nasze warunki) listki. Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Edited May 17, 2016 by Emcet Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 Zawsze można AEGa ustawić na single i po problemie. 500 zł natomiast to przynajmniej 2 razy za mało na snajperkę, a przydałaby się kwota 3 czy nawet 4 razy większa. Quote Link to post Share on other sites
Merrowing Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 Wiesz, mnie zdarza się co raz częściej biegać w zestawie viper hood+P90+ kilka magazynków. Walki pozycyjnej na dystans unikam. Zestaw działa bardzo dobrze. Jak chcesz, to flankować/zachodzić/robić rozpoznanie można z czym się chce. A jak mówili przedmówcy, za 500zł to co najwyżej aeg'a można kupić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts