Alien3294 Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Planuje niedlugo kupic nowa replike w budzecie do 900 zl. Stanelo na rk 02 i m4 specna arms, model b02. Nie zamierzam robic tuningu mocowego, ot na poczatek chce tylko wlozyc precke, komore z gumka i kable niskooporowe. Ktora opcje byscie mi polecili: kupic rk 02 i roznice pieniezna miedzy tym a specna przeznaczyc na akcesoria (bateria, precka itd) czy kupic m4 i wstrzymac sie z dodatkami do nastepnej wyplaty? Zalezy mi na wytrzymalosci zewnetrznej i wewnetrznej, chcialbym aby replika posluzyla przez rok lub dwa. Quote Link to post Share on other sites
Szabal Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Polecam Specne, dla mnie super repliki, na pewno sto razy lepsze od bojca. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Tak, akurat w tym przypadku wszystko przemawia za Specną. Jedyny argument w stronę Boyi to niższa cena i ewentualny pociąg w stronę AK. Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Quote Link to post Share on other sites
Alien3294 Posted May 21, 2016 Author Report Share Posted May 21, 2016 Chyba zrobie tak, jak radzicie. Przejade sie w tym tygodniu do Gunfire i zobacze sobie model b02 i b06 (klasyczne m16). Quote Link to post Share on other sites
V4RCH1AK Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Bierz Specne, przecież ten RK to zupełnie inny przedział cenowy ( kosztuje jakieś 500 zł ) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts