wish Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 Hej, od jakiegoś czasu próbuję się skontaktować z tym sklepem, niestety bezskutecznie. Raz odebrała jakaś babka i powiedziała, że kolega odpisze na maila. Dalej cisza. Czy ktoś coś ostatnio próbował tam kupować? Czy jest jakiś ludzki sposób na skontaktowanie się z nimi? Za wszelkie rady z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Gor Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 Przymierzałem się do nich w 2014 i ponownie w zeszłym roku- za każdym razem chałupnictwo usługi wybiło mnie z rytmu i ostatecznie nie zaryzykowałem. Chyba prościej już z Ebaya. A co konkretnie Cię interesuje, bo pewnie jest to jeszcze gdzieś indziej ;) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 Hej, od jakiegoś czasu próbuję się skontaktować z tym sklepem, niestety bezskutecznie. Raz odebrała jakaś babka i powiedziała, że kolega odpisze na maila. Dalej cisza. Czy ktoś coś ostatnio próbował tam kupować? Czy jest jakiś ludzki sposób na skontaktowanie się z nimi? Za wszelkie rady z góry dzięki. Jeżeli chodzi o kuraki, to zobacz, czy nie ma ich Nestof, bo zamierzam tam Karolinie brać pasek, szelki i musette, a sobie szewrony pfc :) Quote Link to post Share on other sites
Sepp Posted May 25, 2016 Report Share Posted May 25, 2016 Przez lata tam kupowałem, ale ostatnio kontakt był bardzo utrudniony - zero odzewu na telefon i tylko raz odpowiedź przez ich konto na Allezło:brakujący towar w paczce miał być wykonany(na wyżej w/w portalu aukcyjnym też niby dostępny od ręki czyli "Kup teraz") i wysłany w ciągu tygodnia, a przyszedł po dwóch miechach. Mimo to nadal polecam ich obszycia - nawet za granicą nie robią lepszych szewronów Quote Link to post Share on other sites
wish Posted May 25, 2016 Author Report Share Posted May 25, 2016 Szukam takiego kuraka. Wydawało mi się, że kiedyś kupowałem go właśnie w tym sklepie, ale po latach nie mogę sobie przypomnieć. Czy ktoś z szanownego grona spotkał się z czymś takim? Potrzebuję 8szt. Szukam kuraka: http://www.fotosik.pl/zdjecie/0895a26c1df2ed48 Quote Link to post Share on other sites
wania56 Posted May 25, 2016 Report Share Posted May 25, 2016 (edited) Zamawiałem replikę niemieckich troków parcianych. Mail sklepowy nie działał, dopiero przez Allegro udało mi się skontaktować. Sama realizacja zamówienia trwała chyba z miesiąc bez żadnych informacji o powodzie opóźnienia. Szczerze to wątpiłem, że w ogóle dostanę przesyłkę. Po około trzech tygodniach czekania, napisałem mail (mail sklepowy ożył) z pytaniem "wtf?!", 4 dni później przesyłka dotarła. Kontakt i czas realizacji zamówienia - padaka. Jeśli już coś zamawiać z tego sklepu to lepiej przez Allegro - poprosić o wystawienie aukcji. Edited May 25, 2016 by wania56 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts