Rascal Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Cześć! czy ktoś już zamawiał repliczki ze sklepu http://gpairsoft-uk.com/shop/en/2-gp-hot-item ponieważ mają tam bardzo atrakcyjne ceny i repliki g&p które w polsce nie są praktycznie do dostania. Moje pytanie brzmi: -ile zapłacę za przesyłkę -czy muszę płacić cło i jak to wygląda -ile będę czekał na przesyłkę i c jakieś dodatkowe uwagi Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Wysyłka do Polandii 120USD. Quote Link to post Share on other sites
Rascal Posted June 1, 2016 Author Report Share Posted June 1, 2016 dzięki za odpowiedź, kurczę myślałem że zmieści się to w granicach 50$ Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Dolicz cło i podatek, bo wszystko z tego sklepu i tak leci z Tajwanu. Quote Link to post Share on other sites
Rascal Posted June 1, 2016 Author Report Share Posted June 1, 2016 a myślałem i słyszałem ze z UK, bo wtedy nie trzeba płacić cła napisałem właśnie email do nich moją łamaną angielszczyzną w sprawie kosztów przesyłki i sprawą cła, odpisze co napisali :) jesli za przesyłkę i sprawy formalnie nie zapłacę więcej niz 400 zł to biorę coś ze sklepu Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 jeżeli wysyłka 120 USD, to już masz ponad 6 stów... Quote Link to post Share on other sites
Rascal Posted June 2, 2016 Author Report Share Posted June 2, 2016 aha, zapomniałem ze mam dobrego znajomego w UK który mieszka na stałe, czyli wtedy jak to wygląda? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Jak masz znajomka w UK to niech ci zamówi na redwolfie z uk. Ja zamawiałem z gpairsoft-uk dużo towaru, zawsze wszystko szło z Hong Kongu i z tego co widzę dalej jak byk na ich stronie stoi "G&P Airsoft UK is use the Asia Logistic Team to process and handle your orders every day & week." Ergo wszystko dalej wychodzi z Azji. Quote Link to post Share on other sites
Rascal Posted June 4, 2016 Author Report Share Posted June 4, 2016 a jak wygląda proces zakupu? dodajesz do koszyka i po prostu automatycznie ci oblicza to podczas przesyłu pieniędzy z paypala ? i ile uda mi się zaoszczędzić pieniędzy na przesłąniu pierw do znajomego a potem do siebie? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Wsadzasz do koszyka, podajesz dokąd wysyłka, dostajesz ile masz do zapłaty. Przelewasz forsę via paypal, czekasz na przesyłkę, płacisz cło, vat i cieszysz się zabawkami. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts