groszekoki Posted June 29, 2016 Author Report Share Posted June 29, 2016 (edited) mareq nie zauważyłem Twojego posta :icon_wink: Replika ma osiągi ok 370 fps i używam kulek 0,25g. Dotychczas używałem G&G, ale miałem okazję przetestować One Shot i jako, że nie widziałem różnicy, zacząłem ich używać. No i zamówiłem już komorę ProWin'a. Lada moment powinna dojść. Gdy uda mi się przeprowadzić testy, dam znać czy komora pomogła przy skupieniu :) Będziemy mieli namacalny dowód czy teoria idzie w parze z praktyką :) Edited June 29, 2016 by groszekoki Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Zmień gumę moim zdaniem, te nowe G&G są felerne, ze "starej serii" były zajebiste. Wsadź niebieskiego madbula/czarnego E&La/czerwonego promyka Quote Link to post Share on other sites
Dziku888 Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 ponieważ na sp130 uzyskuje tylko 440 fps mam retroarmsa i na takiej samej sprężynie (130) też mam coś koło 450fps, wg mnie przy suczej lufie (długość) to dobra prędkość wylotowa. Quote Link to post Share on other sites
groszekoki Posted July 11, 2016 Author Report Share Posted July 11, 2016 Wczoraj replika przeszła test bojowy i mogę potwierdzić, że zmiana komory znacząco wpłynęła na celność. Aktualnie kulki lecą jak po sznurku ;) Quote Link to post Share on other sites
ZłyDuch Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 (edited) Wczoraj replika przeszła test bojowy i mogę potwierdzić, że zmiana komory znacząco wpłynęła na celność. Aktualnie kulki lecą jak po sznurku :icon_wink: Told you. Kupiłeś prowina? Edited July 11, 2016 by ZłyDuch Quote Link to post Share on other sites
groszekoki Posted August 4, 2016 Author Report Share Posted August 4, 2016 Tak. Kupiony byl ProWin i nie zaluje ;) Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
ZłyDuch Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 Również nie żałuję kupna tej komory. Na początku miałem z nią trochę problemów, ale po zastosowaniu niebieskiego madbulla (polecam gorąco!) i dystansera typu H od airsoftpro była bajka. Była, bo replika we wtorek pojechała wraz z Sergiem Extreme do W-wy na flathopowanie. O owym flathopie słyszałem świetne opinie. Sam Sergio też się uwinął, dostałem dzisiaj od niego informację, że replika zostanie dzisiaj wysłana kurierem, być może jutro będzie u mnie ;-). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts