micju34 Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Witam. Pytanie. Czy gdzieś w Polsce dostanę Masuer;a 98 firmy innej niż bojec? Warunek - musi być na łuski. Zewnętrznie może być i palstik imitujący drewno. Ewen. przewinął mi się tu na forum temat lekkiej modyfikacji masuera od bojca. Tylko tam dużo słów, mało czynów. Potrzebuję odpowiedzi od osoby, która zmodyfikowała tą replikę (głównie lufa + gumka). Na fps mi nie zależy (i tak nie może być więcej niż 350). Co do pytań. NA co ona? Pójdzie na ewent, gdzie wpisze się w klimat właśnie z tymi łuskami. Tylko musi być choć trochę celna.. Quote Link to post Share on other sites
14100715 Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Wymienić komorę i lufę. Do tego zniwelować nieszczelność cylinder-łuska- lufa o ile występują. Możesz dorobić u kogoś na zamówienie, tylko to będzie kosztować. Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Do tego modelu nie ma tuningowanych komór. A z japońskiego pierwowzoru nie ma szansy dorwać. Quote Link to post Share on other sites
14100715 Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Miałem na myśli dorobienie, sam planuję. Quote Link to post Share on other sites
micju34 Posted June 23, 2016 Author Report Share Posted June 23, 2016 I dalej nic.... Czemu jak pisze wyraźnie, że chcę odpowiedzi od osób, które zmodyfikowały ową replikę, nie dostaję takich odpowiedzi. Co do komory - zaskoczę Cię. Jest dostępna od Pps... Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 To: http://gunfire.pl/product-pol-1152204562-Aluminiowa-komora-hop-up-do-repliki-KAR-98K.html jest do bezłuskowego, od G&G. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts