McFly Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 (edited) Cześć ! Ostatnio chciałem zakupić magazynki do GBB w UK i wysłać przez znajomego który tam mieszka. Wymyślał coś że mogą zostać skonfiskowane przez służby, gdy na rentgenie zobaczą że są to magi "nato". Czy to prawda? ktoś wysyłał szpej z UK i moze mi podradzić jak to zrobić? Edited June 23, 2016 by McFly Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Za przeproszeniem pierdzieli. Na rentgenie to on to ma zamiar wnieść w podręcznym do samolotu? Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Ale magazynki może posiadać każdy, w dowolnej ilości. Tym bardziej do zabawek. Kolega się chyba cyka po prostu i próbuje zbywać. Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Quote Link to post Share on other sites
McFly Posted June 23, 2016 Author Report Share Posted June 23, 2016 Tez sie tak zastanawiałem gdzie rentgenują paczki, ale jak on to powiedział "Anglia jest safety first". Nie chciałem stracic tysiaka bo zabiora mi paczkę, ale widze ze nie ma o co się martwić. Quote Link to post Share on other sites
grzegorzgrzegorz Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Zgadzam się z opinią, że jednak to raczej problem jest "rentgena w głowie kolegi". Chłop się cyka i tyle. Chociaż bajkę niezłą wymyślił ;) Quote Link to post Share on other sites
egonfirst Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 A jak wygląda teraz sprawa kiedy Anglia wyszla z Unii? Quote Link to post Share on other sites
Aracz Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 Nijak, bo Anglia jeszcze nie wyszła, a jest w trakcie wychodzenia. Utknęła w drzwiach, pewnie jeszcze na kilka lat :V Quote Link to post Share on other sites
ligo1997 Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 (edited) Tak samo, bo jeszcze nie wyszła. edit. Aracz mnie ubiegł, a po za tym paczki wychodzące nie są nigdzie tak bardzo kontrolowane jak te przychodzące. Edited July 3, 2016 by ligo1997 Quote Link to post Share on other sites
Ratwar Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 A ja napisze tyle ze paczki przeswietlaja jak uznaja za podejrzana ,znam osobe co tam pracuje. Jesli chodzi o torby podrozne to tez przeswietlaja bo sam sie przekonalem jak mialem w podroznej torbie(nie podrecznej) pistolet i ochrona mnie przez megafon wzywala bym na zapleczu im otworzyl torbe i pokazal co tam mam,jak pokazalem ze to nie prawdziwa bron i ze gazu nie ma to normalnie bez problemu bylo. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts