KondziuM Posted January 14, 2017 Report Share Posted January 14, 2017 O dziwo jedziemy grupą kilkunastu osób z... Norwegii. Jednak po tym co tu przeczytałem mam mieszane uczucia. Link to post Share on other sites
FschPzAbw Posted January 15, 2017 Report Share Posted January 15, 2017 O dziwo jedziemy grupą kilkunastu osób z... Norwegii. Jednak po tym co tu przeczytałem mam mieszane uczucia. Też mamy, ale się wybieramy. 2 do 5 osób ERIMOR...wiem, mamy przechlapane, ale wolimy od razu, niż nagle zostać przegrupowani. Będziemy sojusznikami? Link to post Share on other sites
Bober00 Posted January 15, 2017 Report Share Posted January 15, 2017 No właśnie ja się zastanawiam bo z jednej strony wolałbym atakować w sumie, ale z drugiej może być jak mówisz, że będą migracje mniej lub bardziej przymusowe o wolałbym się nie wkurwiac Link to post Share on other sites
FschPzAbw Posted January 15, 2017 Report Share Posted January 15, 2017 No właśnie ja się zastanawiam bo z jednej strony wolałbym atakować w sumie, ale z drugiej może być jak mówisz, że będą migracje mniej lub bardziej przymusowe o wolałbym się nie wkurwiac Atakować zawsze fajniej...jak walą po oknach, to można szybko mleczaki pogubić. Trzeba będzie dużo piro. Wszystko zależy od dowódcy strony, jego pomysłowości i kunsztu. Czy będzie to MILSIM i czy nie przerodzi się w SZCZELANKĘ. No i pytanie która część muru będzie w grze. Nie wszystkie budynki mają fajne piwnice i tunele. Zielona w ASG jest zawsze fajniejsza od czarnej. Jedziesz z jakąś ekipą czy jesteś wolnym strzelcem? Im więcej tym lepiej. Nawet jak jest be, to w grupie raźniej. Zresztą z GW masz rzut beretem na mur. Link to post Share on other sites
Bober00 Posted January 15, 2017 Report Share Posted January 15, 2017 Jadę jako wolny strzelec, na miejscu postaram sie dołączyć do grupy jakiejś i razem coś organizować by było ciekawie :) zależy po jakiej stronie się znajdę ostatecznie Z gw to jest 20-30 minut jazdy :) Link to post Share on other sites
FschPzAbw Posted January 16, 2017 Report Share Posted January 16, 2017 Jadę jako wolny strzelec, na miejscu postaram sie dołączyć do grupy jakiejś i razem coś organizować by było ciekawie :icon_smile: zależy po jakiej stronie się znajdę ostatecznie Z gw to jest 20-30 minut jazdy :icon_smile: To masz się dobrze...jak będzie ujowo to pyk wajchą i obiad już w domu... No to do ewentualnego zobaczenia. Link to post Share on other sites
Bober00 Posted January 16, 2017 Report Share Posted January 16, 2017 no jak już człowiek wyda te 250zł plus paliwo i pewnie jakaś kasiura na sam wyjazd też pójdzie, to już będę siedział do bólu :P Link to post Share on other sites
FschPzAbw Posted January 16, 2017 Report Share Posted January 16, 2017 no jak już człowiek wyda te 250zł plus paliwo i pewnie jakaś kasiura na sam wyjazd też pójdzie, to już będę siedział do bólu :icon_razz: Nooooo..... ale taki ból, to nie ból. Dychnąć od Starej...bezcenne! Link to post Share on other sites
Bober00 Posted January 20, 2017 Report Share Posted January 20, 2017 bilety kupione, ku chwale Erimoru :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts