Sajjjon Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 Siemka! Z góry przepraszam za prawdopodobne powtarzanie działu i tematu. Chce was prosić o pomoc w doborze repliki w przedziale 600-800 zlotych. Myślę, ze akumulator nie jest tutaj tematem, kupię go osobno. Chce coś, co będzie wytrzymałe, dobrze złożone. Byle nie ak. To nie tyle strat z airosftem, bardziej powrót. Wypadłem z rytmu, nie wiem już która firma jest lepsza od innej. Z tym zdaje się na was. Nie chcę też w nią wkładać nie wiadomo ile, ewentualna wymiana gumki hop up, sprężyny, lufy. Myślę, że to tyle, pewnie zrozumiecie o czym myślę, jesteście na pewno lepiej obeznani. Ps. Ewentualna porada co do kupna replik używanych mile widziana. Quote Link to post Share on other sites
arthem Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Za tą kasę szukałbym jakiejś promo na Specnę. Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 (edited) AUG od APS lub JG. mp5 cymy cm16 od G&G za 800 można już szukac promo na eMki EA. Edited July 22, 2016 by KaXardas Quote Link to post Share on other sites
Aracz Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 (edited) Replika jakiejś konkretnej broni, albo z jakiejś konkretnej rodziny? Bo to "byle nie AK" wiele nie mówi ;) Edited July 22, 2016 by Aracz Quote Link to post Share on other sites
Sajjjon Posted July 22, 2016 Author Report Share Posted July 22, 2016 Mówi tyle że wszystko do przyjęcia poza ak. :) najchętniej m'ka, marzenie to hk416 Ale przy takim przedziale cenowym to nie ma chyba sensu :( i byle nie aug. Reszta jak najbardziej do przyjęcia :) Quote Link to post Share on other sites
Krisoo Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 W tej cenie doriwesz bez problemu dobre i polecane g36 od JG Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 Giet od JG robiłem miliony. Nigdy nie powiem że w stocku to dobra replika, sorry Byle nie AK, byle też nie AUG. Może po prostu wymień listę życzeń od razu a nie po kolei będziemy zgadywać co ci nie pasuje. mp5 cymy cm16 od G&G za 800 można już szukac promo na eMki EA. Tak jak napisałem Quote Link to post Share on other sites
kopciuch90 Posted July 24, 2016 Report Share Posted July 24, 2016 G&G CM16 polecam:) mimo że plastikowa, całkiem dobra "maszynka":) za 670PLN dorwiesz z EBB:) Quote Link to post Share on other sites
V4RCH1AK Posted July 24, 2016 Report Share Posted July 24, 2016 A bez EBB za 50 mniej Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts