TDI97 Posted September 12, 2016 Author Report Share Posted September 12, 2016 Panowie EA nie ma w żadnym sklepie przeszukałem te bardziej znane i albo nie ma albo czekają na dostawę... Link to post Share on other sites
CiV_1994 Posted September 12, 2016 Report Share Posted September 12, 2016 http://gunfire.pl/product-pol-1152198300-Replika-karabinka-Lone-Star-Border-Patrol-SBR.html To słabiutko szukałeś. Na gunfire i zbrojowni masz w miarę regularne dostawy replik tego producenta. Jeżeli nie musisz mieć jej na już, zaraz, a czekasz na konkretny model, to warto poczekać. PS. Wybaczcie brak odnośnika, piszę z telefonu, nie mam takiej możliwości. Link to post Share on other sites
TDI97 Posted September 12, 2016 Author Report Share Posted September 12, 2016 A to chociaż metalowe je ? Link to post Share on other sites
Krzywica Posted September 12, 2016 Report Share Posted September 12, 2016 Podaj numer telefonu to zadzwonię i przeczytam Ci opis. Żartowałem. Rusz dupsko leniu bo nawet Ci się opisu w sklepie przyczytac nie chce, już nie tylko poszukać repliki którą to w końcu Ty chcesz kupić... Podobno. Link to post Share on other sites
Krwawy Posted September 12, 2016 Report Share Posted September 12, 2016 TDI Ty już sobie kpiny robisz... wszystko masz jak na tacy podane a zadajesz takie durne pytania. Może w końcu wykażesz trochę inicjatywy i sam coś poszukasz/ poczytasz? Link to post Share on other sites
TDI97 Posted September 12, 2016 Author Report Share Posted September 12, 2016 (edited) Spoko zgrywam sie tylko przecież ta firma chyba nie robi nawet plastików.Dzięki za pomoc myśle że pora zamknąć temat Edited September 12, 2016 by TDI97 Link to post Share on other sites
Recommended Posts