papu0303 Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 Witam. Chciałbym dowiedzieć się jak najwięcej o cm.057. Chodzi mi o opinie. To dobry wybór czy nie? Poniżej zamieszczę odpowiedzi na potencjalne pytania, i cechy która ma mieć replika która opcjonalnie zostanie mi polecona. -Nie interesują mnie żadne "emki". Żadne repliki karabinów szturmowych. -Replika musi mieć napęd elektryczny -Cena dowolna -Musi być to najlepiej karabin wyborowy -Tuning na razie wykluczamy, i mówimy o stocku Za wszelkie odpowiedzi oczywiście dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 -Nie interesują mnie żadne "emki". Żadne repliki karabinów szturmowych. -Replika musi mieć napęd elektryczny -Cena dowolna -Musi być to najlepiej karabin wyborowy Skoro pytasz o SWD i cena dowolna, to odpowiedź jest jedna - SWD Real Sword. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 Oczywiście w stocku to będzie tylko wyglądać na wyborowy. Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 Ale RSa użyje na termosa w CQB- wybije mu zęby/zdzieli przez łeb :-F Quote Link to post Share on other sites
Zoh4n Posted September 10, 2016 Report Share Posted September 10, 2016 Raz na strzelance gościu miał właśnie tą cymke. Miałem przez chwile w rękach i wykonana na zewnątrz jest spoko. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts